anonymous
- Snel en accuraat.
- Product of service:
- evolve waterfilters
Zeer goed
Ga de volgende keer hier weer bestellen.
Snelle en correcte afhandeling van bestelde artikelen. Volgen opgave juiste lever datum en tijd
Goed en snel geleverd en goed verpakt
prima levering
Prima. Af en toe bestel ik iets en ontvang het na 1 of 2 dagen.
Prima afhandeling van de bestelling. Snel en correct.
Prima. Binnen 2 werkdagen geleverd.
geen ervaring
Ik was op zoek naar Brita filters en kwam op deze website vervangingsfilters tegen, compatible met de Brita Maxtra, tegen een aanzienlijk lagere prijs en langere levensduur.
Dit was voor mij de eerste keer dat ik mijn waterfilters niet van Brita bestel. Goede duidelijke site, heb alles kunnen vinden wat ik zocht, ook de betaling via IDEAL verliep prima. dus zeker een goede ervaring
Prettig en goed
Prima, snel en keurig afgehandeld.
Goed te vinden op internet door intikken gewenste product. Redelijk eenvoudig bestelling te plaatsen. Goede feedback via mail Snelle levering.
Altijd vriendelijk en correct geholpen ,met kwalitijds artikelen.
Purityh2o.eu verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Purityh2o.eu heeft de volgende resultaten bereikt:
Purityh2o.eu
Scheepmakerstraat 4
2984 BE Ridderkerk
Zeer goed
Ga de volgende keer hier weer bestellen.
Goed en snel geleverd en goed verpakt
prima levering
Prima. Af en toe bestel ik iets en ontvang het na 1 of 2 dagen.
Prima afhandeling van de bestelling. Snel en correct.
Prima. Binnen 2 werkdagen geleverd.
geen ervaring
Prettig en goed
Prima, snel en keurig afgehandeld.
Altijd vriendelijk en correct geholpen ,met kwalitijds artikelen.
Purityh2o.eu heeft de volgende resultaten bereikt:
Purityh2o.eu