5.8 /10

SterSterSterLege sterLege ster

checkbox50% beveelt Putprobleemkwijt.be aan!

Communicatie

Lommel
Niks

Morningstar

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onze aanvraag werd doorgestuurd naar een plaatselijke handelaar Ontstoppingsdienst Sobry genaamd die op zijn beurt niets liet horen omdat ze niet geïnteresseerd waren in de opdracht en vonden het ook niet zinvol ons dit te laten weten als wijze van service. Ik had het bedrijf zelf per mail en telefonisch gecontacteerd maar geen succes.

Brugge
Product of service:
geen, gezien er geen service werd uitgevoerd omdat er geen interesse was en geen antwoord

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gingen eerst dinsdagnamiddag komen. Geen kat gezien ook niks laten weten. S' avonds heb ik dan zelf gebeld en dan gingen ze donderdagmiddag komen t' is nu al 17 00 uur ik heb al zeker 5 keer gebeld geen antwoord en nog geen kat gezien of gehoord. Ik heb nu geen putprobleem kwijt maar er 1 bij.

9320 Erembodegem
Stront

Verelst Karin

Vriendelijk en waren snel ter plaatse

Hamerstraat 77,9190 Stekene
Ledigen beerput

Putprobleemkwijt.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Putprobleemkwijt.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 5.8/10
  • checkEerste review geschreven op 1 oktober 2021

Putprobleemkwijt.be

Via ons netwerk van vakkundige en gecertificeerde ruimingsdiensten kunt u eenvoudig en snel in contact komen met een vakman in uw regio. Wij hebben de beste al voor u geselecteerd. Zit uw septische put verstopt of is de put toe aan een onderhoudsbeurt? Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar. Ze zijn gespecialiseerd in het ontstoppen en onderhouden van alle soorten putten.

Communicatie
Snelheid handelen