anonymous
Gemiddelde ervaring omdat ik de bestelling in de winkel heb afgehaald omdat ik mijn aankoop meteen wilde passen en de klantvriendelijkheid van aanwezige verkoper te wensen over laat.
- Naam
- Studio Anneloes nieuwe collectie en sales
Fijne winkel, leuk personeel, leuke collectie! Vooral ook eerlijk naar de klant toe over hoe het staat. Dat is fijn!
Fijne winkel
Prima en snel geleverd
Een fijne webshop
ruime keuze, betaalbaar en snelle levering
Prima, via de webshop besteld was heel makkelijk
Snelle levering en leuk verpakt
Deskundig advies, fantastisch
Uitstekend 👍👍😘😘👍👍♥️♥️♥️
Vriendelijk attent meedenkend personeel en prachtige items. Zeer goed geholpen en geslaagd met een bakje cappuccino toe :-)
Snel geleverd en heel mooi ingepakt
Duidelijk en snel
Hele leuke modieuze kleding zowel zakelijk als sportief
de bestelling is snel geleverd volgens afspraak.
Puur Pastelle verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Puur Pastelle heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend 👍👍😘😘👍👍♥️♥️♥️
Snel geleverd en heel mooi ingepakt
Duidelijk en snel
Hele leuke modieuze kleding zowel zakelijk als sportief
de bestelling is snel geleverd volgens afspraak.
Puur Pastelle heeft de volgende resultaten bereikt: