9.7 /10

checkbox98% beveelt PUUUR aan!

Kwaliteit geleverde meubelen
Kwaliteit levering

George Keverkamp

Top service en kwalitatief mooie meubelen

Wandmeubel en maatwerk wandplanken

Familie Schipper

Bij PUUUR hebben we een ontzettend toffe wandmeubel gekocht, 7,5 meter lang. De mannen hebben het uitstekend gemonteerd! De muren waren net behangen (nieuwbouw) en ze zijn uiterst zorgvuldig te werk gegaan. De kwaliteit van het meubel is super goed, je ziet en voelt gewoon dat het materiaal dat gebruikt is kwalitatief uitstekend is. Hun service is uitmuntend, er wordt snel gereageerd op vragen en ze leveren snel. Aanrader!

Wandmeubel Murphy

Hans

Puur geregeld

TV-Meubel

Wilko Oxsener

De persoonlijke en professionele begeleiding en advies is heel goed. Items die worden gemaakt zijn van hoge kwaliteit en de service is perfect..

Bank, salon- en eettafel, cinewall met haard, zuilen, accesoires en bijzettafel

J. Koning

Goed advies en de uiteindelijke levering volgens afspraak met deskundige montage.

TV kast

Demi Tuijp

Afgelopen week hebben wij onze super mooie tafel ontvangen! Een aantal weken geleden, kwamen we in de prachtige winkel in Purmerend, waar wij ontzettend vriendelijk werden ontvangen en geadviseerd. Een geweldig mooie zaak, waar we ons ontzettend welkom voelden en waar ze dus ook prachtige meubels maken. Ontzettend blij met ons stukje vakwerk!

Tafel

Tom

Bij PUUUR hebben wij ontzettend goed interieuradvies gehad, bespaar jezelf de kosten voor een stylist.. ze denken mee over de indeling, maken ontzettend mooie spullen en ook de jongens van de montage zetten graag een stapje meer. Er zijn wat meetfouten gemaakt en er is wat miscommunicatie over een levering geweest.. maar wat een goed bedrijf onderscheidt van een minder goed bedrijf is hoe het wordt opgelost! Ga zo door! Gr. Tom

Wandkast, cinewall, kleed & eettafel

Claudia en Huub van Laar

Wij zijn zeer goed geadviseerd en geholpen bij het samenstellen van een tv meubel. Goede communicatie en snelle levering. Hoge kwaliteit en helemaal naar onze wens op maat gemaakt. Ruime keus in assortiment en kleur en onderscheidend in de markt. Een absolute aanrader.

Tv meubel

Fam van der Velden

1000% PUUUR

Cinewall, Kleerkasten i.c.m. bureau

Dennis IJzerman

We hebben door Puuur een tv-meubel en een wasmachinekast laten maken. Beide zijn helemaal geworden zoals we het voor ogen hadden. Super blij mee!!

Tv-meubel en wasmachinekast

Marcel Stevens

In één woord TOP!

TV meubel met ingebouwd haardje

Familie Bleeker

Na al wat meubelzaken bezocht te hebben kwamen wij bij PUUUR terecht. Hier zagen wij meteen dat ze hier meubelen hebben in onze smaak en niet wat je overal tegenkomt. In samenwerking met de dames van PUUUR hebben wij helemaal naar onze wens en maten een vakkenkast, tvmeubel,salontafel en eettafel ontworpen. Ze hebben ons hier goed in begeleid maar luisterden ook goed naar onze wensen. Wij spraken af wanneer wij de meubelen wilden ontvangen en dat is ook allemaal prima verlopen. Tussendoor hebben wij ook een aantal keer contact gehad met PUUUR om wat dingen door te spreken of te vragen. Je krijgt ( bijna) altijd dezelfde dag nog een reactie,top! Nette en vriendelijke monteurs hebben alles keurig geplaatst. Wij zijn uiterst te vreden over PUUUR en zeggen er zeker te gaan kijken als je mooie meubelen zoekt.

Vakkenkast, TV meubel, salontafel en eettafel

Esther Westing

Prachtige tafel en fijn geholpen. Mooie afwerking en kwalitatieve uitstraling. Fijn contact met de klantenservice en de levering werd goed gecommuniceerd en snel afgewerkt.

Deens ovalen tafel | Charcoal 3 x 1,10

ED

vakmensen, goede communicatie, meedenken met de klant, topwerk

tv meubel + panelen

Shirley Besseling

Super fijne service

Eettafel en salontafel

PUUUR verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PUUUR heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2022

PUUUR

In onze fabriek werken ruim 20 professionals met de nieuwste technologische gereedschappen. Wij bedenken, tekenen, zagen, spuiten en monteren al onze meubelen zelf.

Einsteinstraat 57

1446 VE Purmerend