PUUUR

Kwaliteit levering
Kwaliteit geleverde meubelen

Familie Bleeker

Na al wat meubelzaken bezocht te hebben kwamen wij bij PUUUR terecht. Hier zagen wij meteen dat ze hier meubelen hebben in onze smaak en niet wat je overal tegenkomt.
In samenwerking met de...
In samenwerking met de dames van PUUUR hebben wij helemaal naar onze wens en maten een vakkenkast, tvmeubel,salontafel en eettafel ontworpen. Ze hebben ons hier goed in begeleid maar luisterden ook goed naar onze wensen.
Wij spraken af wanneer wij de meubelen wilden ontvangen en dat is ook allemaal prima verlopen.
Tussendoor hebben wij ook een aantal keer contact gehad met PUUUR om wat dingen door te spreken of te vragen. Je krijgt ( bijna) altijd dezelfde dag nog een reactie,top!
Nette en vriendelijke monteurs hebben alles keurig geplaatst.
Wij zijn uiterst te vreden over PUUUR en zeggen er zeker te gaan kijken als je mooie meubelen zoekt.

Esther Westing

Prachtige tafel en fijn geholpen. Mooie afwerking en kwalitatieve uitstraling. Fijn contact met de klantenservice en de levering werd goed gecommuniceerd en snel afgewerkt.

ED

Vakmensen, goede communicatie, meedenken met de klant, topwerk

Shirley Besseling

Super fijne service

Fam vd Ven Heeswijk-Dinther

Uitstekend !!! Fijne, duidelijke , snelle communicatie , 2 nieuwe salontafels gekocht , erg mooi , deze staan prachtig in onze woonkamer, exclusief ! We zijn er erg blij mee.

Puur interiors

Mooi afgewerkte tafel. Duidelijke communicatie over levering.

Dekens

Na verl zoeken naar een lange tv kast, kwamen wij steeds uit bij Puuur.
In de showroom geweest en onze kast besteld.
Aardige mensen, denken met jij mee.
Bezorgen ging goed op afspraak...
Na verl zoeken naar een lange tv kast, kwamen wij steeds uit bij Puuur.
In de showroom geweest en onze kast besteld.
Aardige mensen, denken met jij mee.
Bezorgen ging goed op afspraak en gingen zorgvuldig ermee om.
Raden jullie zeker aan

Maurice de Wilde

Na het bezoeken van verschillende woonmalls kwamen we uit bij PUUUR. Eén prachtige experience en super warm en gezellig ingericht. Wij zijn ontzettend goed geholpen door Simone. We hebben een... Na het bezoeken van verschillende woonmalls kwamen we uit bij PUUUR. Eén prachtige experience en super warm en gezellig ingericht. Wij zijn ontzettend goed geholpen door Simone. We hebben een kleurstaal meegekregen en thuis alles op een rijtje gezet. Uiteindelijk een prachtig wandmeubel op maat, een ovale eettafel en salontafel besteld. Na een paar weken geleverd door prima monteurs. De volgende dag toch nog even gebeld omdat 1 klep van de wandmeubel niet goed aansloot. Dezelfde dag zijn de monteurs nog gekomen om het te herstellen. Dat noem ik TOP SERVICE. PUUUR is een prachtig mooi bedrijf met hele mooie meubels. Alles is (bijna) mogelijk. Ga eens langs en.beleef je eigen experience.