PUUUR

9.6/10
Kwaliteit geleverde meubelen
9.6/10

Fam vd Ven Heeswijk-Dinther

Uitstekend !!! Fijne, duidelijke , snelle communicatie , 2 nieuwe salontafels gekocht , erg mooi , deze staan prachtig in onze woonkamer, exclusief ! We zijn er erg blij mee.

Puur interiors

Mooi afgewerkte tafel. Duidelijke communicatie over levering.

Dekens

Na verl zoeken naar een lange tv kast, kwamen wij steeds uit bij Puuur.
In de showroom geweest en onze kast besteld.
Aardige mensen, denken met jij mee.
Bezorgen ging goed op afspraak...
Na verl zoeken naar een lange tv kast, kwamen wij steeds uit bij Puuur.
In de showroom geweest en onze kast besteld.
Aardige mensen, denken met jij mee.
Bezorgen ging goed op afspraak en gingen zorgvuldig ermee om.
Raden jullie zeker aan

Maurice de Wilde

Na het bezoeken van verschillende woonmalls kwamen we uit bij PUUUR. Eén prachtige experience en super warm en gezellig ingericht. Wij zijn ontzettend goed geholpen door Simone. We hebben een... Na het bezoeken van verschillende woonmalls kwamen we uit bij PUUUR. Eén prachtige experience en super warm en gezellig ingericht. Wij zijn ontzettend goed geholpen door Simone. We hebben een kleurstaal meegekregen en thuis alles op een rijtje gezet. Uiteindelijk een prachtig wandmeubel op maat, een ovale eettafel en salontafel besteld. Na een paar weken geleverd door prima monteurs. De volgende dag toch nog even gebeld omdat 1 klep van de wandmeubel niet goed aansloot. Dezelfde dag zijn de monteurs nog gekomen om het te herstellen. Dat noem ik TOP SERVICE. PUUUR is een prachtig mooi bedrijf met hele mooie meubels. Alles is (bijna) mogelijk. Ga eens langs en.beleef je eigen experience.

Tusol

Top service, snel reactie

M anbergen

We hebben, na de bestelling, een kleurstaal aangevraagd, na 1,5 week en 2x contact nog steeds niets gekregen. Wanneer zo’n staal al zo moeilijk gaat ben ik echt benieuwd hoe het met de meubels gaat... We hebben, na de bestelling, een kleurstaal aangevraagd, na 1,5 week en 2x contact nog steeds niets gekregen. Wanneer zo’n staal al zo moeilijk gaat ben ik echt benieuwd hoe het met de meubels gaat over een paar weken

Reactie PUUUR:

Beste M Anbergen,
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uw zorgen maar waarderen uw geduld!
Beste M Anbergen,
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uw zorgen maar waarderen uw geduld!
Na uw bestelling hebben we u geïnformeerd dat de kleurstaal niet op voorraad was en dat het iets langer zou duren. We hebben u vervolgens gebeld om te bevestigen dat de staal verzonden zou worden, maar we erkennen dat dit langer duurde dan verwacht. Onze excuses hiervoor. Volgens de Track & Trace zult u de kleurstaal morgen per post ontvangen.
Mochten er vragen zijn dan horen wij dit heel graag.
Met vriendelijke Groet,
Team PUUUR

Chen

PUUUR is beleving!

Henri & Josita

Vanaf het eerste prettige ontvangst in de showroom in Purmerend en het uitstekend advies hebben wij een vakkenkast en een tv-meubel op maat laten maken.
Geheel volgens afspraak zijn de meubels...
Geheel volgens afspraak zijn de meubels correct geleverd en gemonteerd!
Er wordt vooraf goed en duidelijk gecommuniceerd mbt levertijd etc.
Topbedrijf - zeker een aanrader!!!