Service

Snelle levering, goed product

Levering

Chr Broek Broek

Goede ervaring

ruime keuze, scherpe prijzen en super snelle levering

Mevr Martine De Nul

Zeer snelle levering

Duidelijke foto’s

Doe zo verder

Ina

Prima, goede pyama & snelle correcte levering

Heldere website, goed product geleverd en snel ontvangen.

Erica Verhoeff

We moeten al feedback geven terwijl we nog geen mail hebben gezien dat de order goed is ontvangen

nvt

Zie boven

Reactie Pyjama-webshop.nl:

De bezorger had uw pakketje bij de buren bezorgd. Ondertussen heeft u het pakketje in ontvangst kunnen nemen. Alleen jammer dat de bezorger geen briefje bij u had achtergelaten. Dit is uiteraard... De bezorger had uw pakketje bij de buren bezorgd. Ondertussen heeft u het pakketje in ontvangst kunnen nemen. Alleen jammer dat de bezorger geen briefje bij u had achtergelaten. Dit is uiteraard niet de bedoeling.

H. Van Ruiten

Goede kwaliteit en nette levering

Tot op heden geen verbeterpunten

Mevr Monique Verbeek

Hopelijk snel mijn betaalde bedrag retour

Ik heb gekozen voor achteraf betalen,heb 16 januari betaald,uiteindelijk pyjama retour gestuurd en het zou ongeveer 2 wk duren voordat geld teruggestort zou worden,we zijn ruim 3 wk verder en nog... Ik heb gekozen voor achteraf betalen,heb 16 januari betaald,uiteindelijk pyjama retour gestuurd en het zou ongeveer 2 wk duren voordat geld teruggestort zou worden,we zijn ruim 3 wk verder en nog geen geld teruggestort?

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Ik zie dat wij uw retourzending op 21 januari hebben verwerkt en dat daarmee de betaalverplichting is komen te vervallen.
Indien u al betaald heeft dan is het bedrag via Multifactor aan u...
Indien u al betaald heeft dan is het bedrag via Multifactor aan u terugbetaald. Wellicht heeft u dit over het hoofd gezien.

D Bejczy-Smulders

Pas een keer gebruik van gemaakt

???

Angelique Damen

Fijn nachthemd

Voldoet aan verwachting

Andere bezorgdienst die sneller levert

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Door de extreme drukte bij alle vervoerders en de corona maatregelen kan het wel eens gebeuren dat een zending langer dan 1 dag onderweg is. Helaas kunnen wij daar niets aan doen en hebben alle... Door de extreme drukte bij alle vervoerders en de corona maatregelen kan het wel eens gebeuren dat een zending langer dan 1 dag onderweg is. Helaas kunnen wij daar niets aan doen en hebben alle vervoerders hiermee te maken. De keuze voor een andere vervoerder lost dit niet op.