Piet
Netjes op tijd en in goede staat afgeleverd
95% beveelt QNIQ - Maatwerk horren aan!
Netjes op tijd en in goede staat afgeleverd
De rolhordeur Bas is niet geschikt voor katten. Ik had gehoopt dat de hor vast zit in de geleiders, maar helaas. Verder is de levering naar wens verlopen. De hor werd niet teruggenomen ivm maat levering.
Prima product, levering duurde lang
Op zoek naar een rolhordeur bij QNIQ uitkomen. Handige wizzard en stuk aantrekkelijker geprijsd dan vergelijkbare aanbieders. De rolhordeur werd netjes op tijd geleverd, is voorzien van een duidelijke montage-instructie en de kwaliteit is helemaal prima.
De levering en montage van de plissé-hordeur is vlot en prima verlopen. Jullie hebben een vriendelijke en een goeie service, dat waardeer ik enorm. Om nog eens terug te komen.
Super
Goede kwaliteit horren van aluminium.
Prima kwaliteit hor.
Is goed en duidelijk en de controle op de opgegeven maten vond ik heel correct
Fantastisch! Duidelijke uitleg gehad via de e-mail en telefonisch, reageren snel en de plissé hordeur was erg makkelijk te installeren en werkt perfect. Daarnaast ziet hij er erg mooi uit. Hier een erg tevreden klant!
Goede communicatie in het begin, helaas levering van een slecht product dat snel kapot gaat en niet lekker schuift in de reels.
Zeer goed
Heldere website en goede service
De hordeur was precies op de opgegeven maten gemaakt, en was goed te monteren.
prima
QNIQ - Maatwerk horren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
QNIQ - Maatwerk horren heeft de volgende resultaten bereikt:
QNIQ - Maatwerk horren
Rosbayerweg 103
1521 RW Wormerveer
Prima product, levering duurde lang
Super
Goede kwaliteit horren van aluminium.
Prima kwaliteit hor.
Is goed en duidelijk en de controle op de opgegeven maten vond ik heel correct
Zeer goed
Heldere website en goede service
De hordeur was precies op de opgegeven maten gemaakt, en was goed te monteren.
prima
QNIQ - Maatwerk horren heeft de volgende resultaten bereikt: