Het voorbeeld van hoe een autobedrijf hoort te zijn. Helder, eerlijk en correct. Ze komen de afspraken na maar vertellen ook eerlijk wat niet kan of lukt.
- Product of service:
- 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
Ben zeer tevreden. Ik moest even wennen, dat in de aanloop alles per mail en/of telefoon verliep, maar de proefrit en de aflevering waren persoonlijk gericht. Alle toezeggingen zijn adequaat afgehandeld.
Hier kun je met een gerust hart een auto kopen. Gedurende het hele proces wordt er erg open en goed gecommuniceerd over de in te ruilen auto en de aan te schaffen auto. Helaas toch nog wat problemen geconstateerd tijdens de proefrit maar die zijn allemaal verholpen. Ook na de aankoop heb ik nog een nog een probleem geconstateerd. Dit gemeld en direct wordt er contact gezocht om de auto op te halen om de storing te verhelpen. Chapeu!
Prima ,maar ik verwacht wel dat de kras die er bij aflevering op zat nog verwijderd wordt. Dat er in ieder geval contact met mij wordt opgenomen.
Zeer goede service en hoge kwaliteit auto’s
Laatste aflevering en auto was geweldig
Goed meedenkend en gericht op persoonlijke service. Prettig contact, ook buiten werktijd Terugkomen op inruilprijs was enige dissonant
Wij zijn als familie al jaren zeer tevreden over de firma Qoets. Je komt daar nooit ongelegen. Kortom top en afspraak is afspraak en daar houden wij van.
Uitstekend geholpen bij zoektocht naar een nieuwe lesauto. Zelf heb je niet alle tijd om de mogelijkheden zelf uit te zoeken.Goede service bij het zoeken en nog beter bij het afleveren van de auto. Waarvoor dank.
Geweldige klantreis! Super blij met mijn qoets maar zal de reis er naartoe missen. Op naar de volgende ;) maar eerst eens wat fijne en veilige kilometers maken! Bedankt!
Zeer tevreden, heldere en snelle communicatie, leuke service
Ik ben zeer tevreden over de adviezen en informatie omtrent de aanschaf van deze tweedehands auto. Ik dank jullie zeer voor de geweldige service, jullie flexibiliteit en klantvriendelijkheid en de snelle communicatie.
Klant vriendelijk zoals geadverteerd van verkoop tot aflevering, Top! De video vooraf en uitleg bij aflevering was zeer welkom. Wel mag(tip) info over beveilingssysteem en in auto aanwezige toebehoren wat specifieker. Beschadiging aan een velg was niet netjes gerepareerd. Mij is toegezegd dat dit alsnog netjes gerepareerd zal worden. Afspraak moet nog.
Bij het begin ging het allemaal soepel en snel, goed ontvangen maar after sales laat te wensen over, na mailtjes en apps geen enkele reactie nu inmiddels 2 weken verder.
Bijzonder prettig contact, gedreven en enthousiaste mensen, top service, kundig en ervaren
Qoets.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Qoets.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goede service en hoge kwaliteit auto’s