Ruud

Goed geregeld

Peter Kop

Aparte ervaring

De info/terugkoppeling na bestelling denk ik dat stuk beter kan.
Dit omdat ik zelf na 7 dagen na bestelling niet wist waar mijn betstelling bleef en er gevraagd werd wat ik besteld had. De info/terugkoppeling na bestelling denk ik dat stuk beter kan.
Daarna is het wel goed opgepakt en heeft er een jongen mij continu weet gelaten waar mijn bestelling verbleef tot bij thuiskomst .
Dus dat is weer goed .
Dus al bij al een goed bedrijf .

Reactie Quadcopter-shop.nl:

Hallo Peter, Dank voor je review. Jammer dat je ons zo beoordeeld. Echter wil ik even vermelden dat jouw product al bij aankoop niet op voorraad was. Dit stond tevens ook vermeld: backorder.... Hallo Peter, Dank voor je review. Jammer dat je ons zo beoordeeld. Echter wil ik even vermelden dat jouw product al bij aankoop niet op voorraad was. Dit stond tevens ook vermeld: backorder.
Vandaar dat er ook geen voortgang van de verzending werd verstuurd. Zoals vermeld op de pagina zijn dit soort producten binnen 1 a 2 weken weer binnen. Na contact hierover te hebben gehad heb ik je op de hoogte gehouden van de vorderingen hierin. Toen het product op voorraad was heb je hiervan een T&T code ontvangen.

Veronique Bresseleers

Goeie drone

Vraagformulier op de website ingevuld maar geen reactie gekregen

Reactie Quadcopter-shop.nl:

hallo veronique, we hebben geen mail van jou mogen ontvangen. Wat was jouw vraag?

Gerdien

Het product is veel fijner en ieler dan gedacht. Voor deze prijs meer verwacht

Eerlijke prijs

Reactie Quadcopter-shop.nl:

hallo gerdien, wat jammer dat het product niet is zoals je verwacht. We trachten het product altijd zo helder mogelijk te beschrijven. We nemen z.s.m. contact met je op.

Ben Mincke

Top alles mooi verpakt aangekregen

Pakket diensten

Ferry

Drone besteld, helaas niet dezelfde werkdag verzonden. Maar wellicht eerder een uitzondering dan regel. Ik kreeg wel netjes reactie en een excuses voor het ongemak.

Zie bovenstaande

Koen Winten

Super goede info en hulp

Misschien test vliegen bij verkoop?

Jorrit De Jager

Geleverd volgens opgave

Een tevreden klant

Positief

Rechten/plichten. Wat wel en niet mag volgens de wet.

Reactie Quadcopter-shop.nl:

hoi jelmer, dit hebben we vermeld in onze mailing, wat je wel en niet mag ivm de regelgeving mbt drones.

Michael Muller

Komt afspraak na met bezorgen

Verbeterpunten nog geen