De quiz zelf was een enorm succes! Leuke interactieve vragen met vooral veel ruimte voor gelach. Het is goed ontvangen en zeker voor herhaling vatbaar. Ook vooraf was er goed contact met Maurice.
NMi Group
Wat een vriendelijke en professionele mensen! We hebben een fantastische avond gehad, vol gelach en gezelligheid. De tijd vloog voorbij dankzij de geweldige sfeer. Absoluut voor herhaling vatbaar!
SKS B.V.
Een leuke interactieve quiz waarbij we ontzettend veel hebben gelachen en daarbij ook een enthousiaste presentator! Het was super fijn dat er ook technische ondersteuning was en de algehele service...Een leuke interactieve quiz waarbij we ontzettend veel hebben gelachen en daarbij ook een enthousiaste presentator! Het was super fijn dat er ook technische ondersteuning was en de algehele service was top! Echt een aanrader!
Hubbie VZW
Zee geslaagd, tijdige start, goede voorbereiding en aangepast aan ons Belgisch publiek
Froukje Pennings - iov Stichting Hightech Helmond - de Peel
Super leuke quizelementen, heel gezellig, voor iedereen goed te doen.
Actemium Industrial Services Zwijndrecht
Nog niet eerder heb ik zo'n dynamische pubquiz meegemaakt. Ook de quizmaster was erg goed. Superleuke quiz om te doen!
Showtime Orange
Vanuit Showtime Orange hebben wij Quizzit ingehuurd om een pubquiz te organiseren op één van onze events. In het voortraject hebben ze een mooi format ontworpen voor de pubquiz op maat in...Vanuit Showtime Orange hebben wij Quizzit ingehuurd om een pubquiz te organiseren op één van onze events. In het voortraject hebben ze een mooi format ontworpen voor de pubquiz op maat in huisstijl! Verder hebben we prettig contact gehad & willen ze meedenken in mogelijkheden om alles gemakkelijk te laten verlopen! Tijdens de quiz zat de sfeer er goed in en waren de deelnemers allen razend enthousiast.
VDL ETG
De recente activiteit was ontzettend leuk! We hebben talloze positieve reacties ontvangen over het gebruik van de kastjes. Deelnemers waardeerden het feit dat ze tussenstanden konden zien en dat...De recente activiteit was ontzettend leuk! We hebben talloze positieve reacties ontvangen over het gebruik van de kastjes. Deelnemers waardeerden het feit dat ze tussenstanden konden zien en dat alles snel en efficiënt verliep. Bovendien waren ze tevreden over de duur van de quiz en het feit dat we niet zijn uitgelopen qua tijd. Kortom, het evenement was een groot succes: leuke video's, mini games en er is veel gelachen.
KE Fibertec
Super leuk georganiseerde pubquiz met veel interactie. We hebben Quizzzit dan ook voor een tweede jaar op rij uitgenodigd!!