Frank Vercruysse
Super service, gemak van bruis en kokend water uit de kraan
Het gemak van alles in 1 kraan
Zeer toegankelijke service, telkens ik met vragen zit op problemen ben ik binnen de week geholpen. Laatst had ik zelf iets stuk gedaan aan mijn systeem en ik had hier heel snel onderdelen voor opgestuurd gekregen. Hierdoor blijf ik Quooker aanraden aan iedereen!
Grote aanwinst, bruisend, kokend, gefilterd water allemaal uit 1 kraan :-)
Het is zo gemakkelijk om steeds over kokend water te beschikken. Een ongelofelijke luxe.
Super handig, gedaan met het zeulen van waterbakken.
Gebruiksgemak . Geen flessen meer aankopen( bruis of plat) . Onmiddellijk kokend water . Topservice , top product .
Ik ben fan van het gebruiksgemak en het water is ook lekker van smaak.
zeer gebruiksvriendelijk en geen gezeul meer met bakken en flessen
Omdat het een gemak is direct warm water en geen flessen gedoe meer
Makkelijk
Het is wel een groot gemak maar er zijn te veel ongemakken die zich voordoen. Zonder de aansluiting van de vaatwas op de energieverdeler functioneert de Quooker perfect....wat is er aan de hand?
Als het werkt is het top! Maar services krijgen een dikke 0
praktisch, snelle omschakeling van koud naar warm water. CO2 Gas in water, dus geen flesjes meer te kopen.
Quooker BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Quooker BE heeft de volgende resultaten bereikt:
Super service, gemak van bruis en kokend water uit de kraan
Het gemak van alles in 1 kraan
Grote aanwinst, bruisend, kokend, gefilterd water allemaal uit 1 kraan :-)
Super handig, gedaan met het zeulen van waterbakken.
Ik ben fan van het gebruiksgemak en het water is ook lekker van smaak.
zeer gebruiksvriendelijk en geen gezeul meer met bakken en flessen
Omdat het een gemak is direct warm water en geen flessen gedoe meer