M.venema@lentis.nl

Nadeel is de onderhoudsproducten die best prijzig zijn en als er iets kapot gaat heb je hetzelfde probleem.

Beste,
Beste,
Wij adviseren een onderhoud om de 5 jaar. U kunt het onderhoud zelf doen 100€ voor een Pro3 reservoir en 125€ voor een Combi(+) reservoir. Of iemand van ons laten komen met een meerprijs van 85€.
Contacteer ons zeker indien u meer informatie wenst.
Vriendelijke groet, Quooker Belgium

Griet De Jonge

Ik had meer drukknop het warm water verwacht als ik het gewone warm water gebruik duurt het heel lang alvorens mijn emmer of afwasbak vol is en dat stelt mij een beetje teleur ! Maar weet niet waar... Ik had meer drukknop het warm water verwacht als ik het gewone warm water gebruik duurt het heel lang alvorens mijn emmer of afwasbak vol is en dat stelt mij een beetje teleur ! Maar weet niet waar dit aan ligt !

Reactie Quooker Belgium:

Beste Griet De Jonge, bedankt voor uw feedback. Hiervoor best contact opnemen met onze service dienst. Ik contacteer u alvast met onze service dienst. Wij gaan dit zo snel mogelijk bekijken en... Beste Griet De Jonge, bedankt voor uw feedback. Hiervoor best contact opnemen met onze service dienst. Ik contacteer u alvast met onze service dienst. Wij gaan dit zo snel mogelijk bekijken en oplossen. Vriendelijke groet, Quooker Belgium

Willy.platinck@telenet.be

Super efficiënt zowel qua energie- als waterverbruik.

Sem Vanbroekhoven

Mooie en goede kraan. Direct kokend water is ook handig

Patrick Massaer

Zeer gemakkelijk om zo snel heet water te hebben

Heidi Van Den Broeck

Heel handig, vooral het kokend water, mooi design ook

Roger Vanderheyden

HEBBEN HEEL WAT PROBLEMEN......
HEBBEN HEEL WAT PROBLEMEN......
1) warm water loopt veel te langzaam, bij onze zoon Dave is dit veel beter, heb ervoor naar Quooker gebeld en zeiden dat de kraan niet voldoende zou openstaan maar bekeken dit en is wel in orde volgens ons!!
2) soms komt het koud water (bruis) er niet uit en moeten dan de ice cube, eveneens heet water, terug opstarten

Beste Mr. Vanderheyden,
Ik heb vernomen van onze service dienst dat zij in contact zijn met u. Hopelijk is bovenstaande snel opgelost.
Vriendelijke groet, Quooker Belgium