Wi-homestyling

Handig toestel en heel vriendelijke service dienst die heel correct werkt en m'n klant tevreden stelt

Marc Van Laarhoven

Topproduct. Gemakkelijk in gebruik.

Bruno Vanden Bossche

Super handig om onmiddellijk kokend water te hebben

Elske Van Acker

Het gemak waarmee er kokend, bruisend of gefilterd water kan genomen worden. Het mooie design van de kraan zorgt er ook voor dat het een echte blikvanger in de keuken is.

VD

Heel handig maar toch wat warme spetters bij afname van heet water

Kristien Boeykens

Gevaarlijke werkwijze.(verbranding !).. water stoomt en spettert uit de kraan. Als je een pot vast hebt aan de 2 oren kan je de kraan nog moeilijk uitzetten. Bovendien staat op de hendel van de... Gevaarlijke werkwijze.(verbranding !).. water stoomt en spettert uit de kraan. Als je een pot vast hebt aan de 2 oren kan je de kraan nog moeilijk uitzetten. Bovendien staat op de hendel van de 'gewone kraan' geen aanduiding welke kant warm en welke kant koud water is. Ik zou deze dure aankoop niet opnieuw doen en ook niet aanbevelen in mijn omgeving...(En wat is het verbruik van de boiler in de kast ?)

Reactie Quooker Belgium:

Beste Kristien, jammer om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Wij hadden graag contact met u opgenomen om de werking na te gaan. Onze service dienst zal met u contact opnemen.... Beste Kristien, jammer om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Wij hadden graag contact met u opgenomen om de werking na te gaan. Onze service dienst zal met u contact opnemen.
Stand-by verbruikt ons systeem slechts 10W (het reservoir voor het gefilterd water 5W). Vergelijkbaar met een modem. In gebruik zal het systeem hetzelfde verbruiken als een waterkoker. Maar u gebruikt wel de juiste hoeveelheid water en u heeft meteen kokend water. Met een Quooker Combi(+) reservoir bespaart u ook energie omdat het reservoir u meteen warm water geeft. Lees er hier meer over: https://www.quooker.be/nlbe/energie
Vriendelijke groet, Quooker Belgium

Martine Gervais

Koken gaat sneller omdat je direct kokend water hebt. Geen gedoe meer met een waterkoker. Het feit dat we niet op warm water moeten wachten (de brander staat namelijk op zolder) is een luxe!

Jean Vanderhoydonc

We verbruikten te veel water eer we heet water hadden .afstand tot boiler is ver.