Willem Steelant

De combinatie van gefilterd en gekoeld bruisend én kokend water is een optie die we niet meer zouden kunnen mussen in onze keuken.

Dr. Hannes Vanwynsberghe Gastro-enterologie Bv

Vele functies in 1 kraan

Bruno Mareels

De kraan doet wat het moet, je hebt de volledige controle over warm water

Marc Van Rompay

+ aangenaam verrast door de mogelijkheden die de installatie biedt en de goede werking
- het toestel is vrij duur

Martje Wauters

Heerlijke luxe maar toch hoger energieverbruik..

Reactie Quooker Belgium:

Beste Martje, bedankt voor de review. Standby verbruikt het systeem 5 cent per dag. In gebruik zal het systeem hetzelfde verbruiken als een waterkoker. Maar u gebruikt dan wel de juiste hoeveelheid... Beste Martje, bedankt voor de review. Standby verbruikt het systeem 5 cent per dag. In gebruik zal het systeem hetzelfde verbruiken als een waterkoker. Maar u gebruikt dan wel de juiste hoeveelheid water en u heeft meteen kokend water. Contacteer ons gerust bij verdere vragen. Vriendelijke groet, Quooker.

Dubbel Account Ann Staelens

Mooiste design op de markt in z’n segment, topkwaliteit en onmisbaar eens je het gebruikt

Michael Verwimp

Gebruiksgemak en eenvoudig te installeren

Dorine Harnisfeger

Altijd direct kokend water, voor thee of gekookt eitje enz

Mirlinda Memeti

Wij zijn tevreden over het 3-voudig systeem. Kokend, gefilterd en bruiswater, all in one! Het enige minpunt is ondanks alle pogingen het kokend water blijft sputteren wat super gevaarlijk is. We... Wij zijn tevreden over het 3-voudig systeem. Kokend, gefilterd en bruiswater, all in one! Het enige minpunt is ondanks alle pogingen het kokend water blijft sputteren wat super gevaarlijk is. We krijgen het maar niet opgelost ondanks het feilloos opvolgen van het stappenplan. Het is levensgevaarlijk voor kids.