Thomas Poelemans

Bijzonder handig bij het koken van groenten, aardappelen,... instant kokend water. Voor mij is de bruiswater functie ook een absolute topper en laat me veel vaker water drinken (gezonder).

Vital Hoeks

Makkelijk en direct warm of kokend water, dus geen gedoe meer met een snelkoker. Er moet wel veel plaats zijn om het systeem te kunnen plaatsen, bij mij is er net voldoende plaats ervoor.

Jasper Savelkoel

All in one
Gebruiksgemak
Veilig
Bespaart tijd en energie

Nikki Matthys

Heel gemakkelijk dat de kraan zowel bruisend, koud gefilterd, kokend als snel koud water geeft!

Immo Patrimo Nv

Nooit meer sleuren met flessen water, mineraal of bruisend!

Nicole Heylaerts

Er is niets zo makkelijk dan een quooker ,ik zou het niet kunnen missen bv. EERSTE GE SPAART ENORM VEEI UIT en tijd .als je direct kokenkend water hebt voor Uw gerechten veel minder water verbruik... Er is niets zo makkelijk dan een quooker ,ik zou het niet kunnen missen bv. EERSTE GE SPAART ENORM VEEI UIT en tijd .als je direct kokenkend water hebt voor Uw gerechten veel minder water verbruik en dan nog het allerbelangrijkste GEMAKKELIJK. IK ZOU HET IEDEREEN aanbevelen ,WIJ HEBBEN ZELF AL 11 jaar een en is voor de eeste keer onderhoud gedaan wat dat helemaal niet duur is wij moesten iets over 200 euro betalen en kunnen terug 10 jaar mee twijfel niet het is de moeite groetjes Nicole

Martine Heuzel

Heel praktisch maar soms wel onveilig door spetterend kokend water

Reactie Quooker Belgium:

Beste mevrouw Heuzel, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. De kokend water straal is niet massief omwille van veiligheidsredenen. U kan steeds een video doormailen... Beste mevrouw Heuzel, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. De kokend water straal is niet massief omwille van veiligheidsredenen. U kan steeds een video doormailen naar onze service dienst service@quooker.be om zeker te zijn dat de straal normaal is. Dan kunnen zij het even bekijken.
Met vriendelijke groeten,
Quooker Belgium