carine moens
- Opvallende sterke punten:
- supergoede service
goede kwaliteit, snel geleverd, super !
Webshop, gelukkig met een echte showroom en deskundig meedenkende verkoopster.
Prima leverancier voor raamdecoratie.
Komen hun afspraken na en houden U op de hoogte wat de levering betreft via email. Stevig en kwaliteitsvol verpakt
Snelle levering en makkelijk bestellen
Alles is prima verlopen. Gemakkelijk te plaatsen.
Mooie- en degelijke produkten
Aanrader
De geleverde jaloezieën hangen voorbeeldig. Dakraamrol gordijn was in eerste instantie gecompliceerd, na overleg met Ilse van Raamdecoratie bleek dat ik zelf een fout maakte met de montage, na overleg kreeg ik een instructievideo te zien hoe e.e.a. daadwerkelijk gemonteerde diende te worden. Uiteindelijk was het totale resultaat perfect. Dank aan Ilse voor de medewerking in deze.
Prettig contact en goed product
Topproduct voor een goede prijs.
Veel keuze en goede communicatie
Heel gebruiksvriendelijke bestelmodule, toelevering en topafwerking!
Top
Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Raamdecoratie.com
De Bleek 9
7468 DK Enter
goede kwaliteit, snel geleverd, super !
Webshop, gelukkig met een echte showroom en deskundig meedenkende verkoopster.
Prima leverancier voor raamdecoratie.
Snelle levering en makkelijk bestellen
Alles is prima verlopen. Gemakkelijk te plaatsen.
Mooie- en degelijke produkten
Aanrader
Prettig contact en goed product
Topproduct voor een goede prijs.
Veel keuze en goede communicatie
Heel gebruiksvriendelijke bestelmodule, toelevering en topafwerking!
Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Raamdecoratie.com