Sintija Lauvensteine
- Opvallende sterke punten:
- Perfect
Super !
Fijn advies en in meet service aan huis. Mooie producten
Top en goede kwaliteit, helaas rekenen jullie anders dan de karwei en waren ze wat te smal
Top service
Goede service
Alles is perfect!! Binnenkort weer bestellen voor rest van de huis!
Snelle en goede service, nog even gebeld met raamdecoratie ook daar goed te woord gestaan.
Goede en duidelijke website. Product wordt geleverd zoals afgesproken voor wat betreft de verzendtijd. Ook niet te beroerd om telefonisch een vraag te beantwoorden.
Nette jeugd, want zo klinkt het, aan de klantenservice.
Alle info op tijd, product op tijd, uitstekend verpakt.
Gemakkelijk website
Zeer goed en snelle levering.
Jullie zijn makkelijk te bereiken voor vragen, en ik kreeg een duidelijke uitleg
Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Raamdecoratie.com
De Bleek 9
7468 DK Enter
Super !
Fijn advies en in meet service aan huis. Mooie producten
Top service
Goede service
Alles is perfect!! Binnenkort weer bestellen voor rest van de huis!
Nette jeugd, want zo klinkt het, aan de klantenservice.
Alle info op tijd, product op tijd, uitstekend verpakt.
Gemakkelijk website
Zeer goed en snelle levering.
Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Raamdecoratie.com