9.1 /10

checkbox0% beveelt Raamdecoratie Van Tuiss aan!

Margo Van Elderen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht bedrijf. Had antrasiet plise rolgordijnen besteld,na weken wachten komen ze net voor kerst binnen.tot mijn verbazing,is alleen het gordijn antrasiet,de rest wit.als je logisch nadenkt,dat is echt geen gezicht. We hebben gemaild,en er word gezegt,dat kan je zien bij de details.op de foto waarop ik de plisse rolgordijnen zag,en ze ook besteld heb,was echter alles antrasiet grijs.en er stond niet dat je bij details moest kijken. Nu komen ze met een tegenbod,om voor 50% van de prijs nieuwe te maken.dat word hem dus niet,ik heb niks aan deze rolgordijnen,en het geld niet op mijn rug groeien.waardeloze service.

Plisserolhordijnen

Nathalie

Prima product

Raamdecoratie

Bart Van veldhuizen

Heel tevreden met de vouwgordijnen die ik besteld heb. Ze zijn goed van kwaliteit, mooi stoffen.

Vouwgordijnen

Wicky

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Pas op, geen winkel en onjuiste info op de site Pas op, geen winkel die je kan bezoeken. Is een groot kantoor in Rotterdam.. Geen vaste contactpersonen. Verduisterende lamellen gekocht maar zijn helemaal niet verduisterend, ze houden wat fel zonlicht tegen maar verder niks, omdat het maatwerk is mag je niets terugsturen, dit staat nergens genoemd maar ja. Het antwoord van Tuiss is dat ik nieuwe mag kopen met korting, nutteloos omdat die ook niet verduisterend zijn, dit bestaan namelijk niet volgens Tuiss support. Rechtsbijstand erop en ingebreke gesteld. wordt vervolgd.

verticale verduisterende lamellen

A G A Baur

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service, deuken in front jaloezieen, medewerker support doet er alles aan te ontkomen aan vervanging, kent de maten niet!

2 en 1 gratis jaloezie

Zeer snel en tip top in orde

Aluminium lamellen

Astrid Brons

SterSterSterSterLege ster

Als je in staat bent om echt alles zelf te doen dan kan je prima bij Tuiss terecht. De producten worden op tijd geleverd en zo het er nu naar uit ziet mankeert er niets aan. Je moet geen aanvullende vragen hebben want ik vond dat mijn vragen wel heel makkelijk werden afgewimpeld en ik was niet geholpen met de antwoorden. Dus als je alles zelfstandig kan afhandelen, dan raadt ik Tuiss aan.

plisse gordijnen

Antwoord Raamdecoratie Van Tuiss

Beste Astrid, Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! :) Met vriendelijke groet, Team Tuis

Daan

fantastische kwaliteit, snelle levering, eenvoudige montage

rolgordijnen en vouwgordijnen

Antwoord Raamdecoratie Van Tuiss

Beste Daan, Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de fantastische kwaliteit van onze producten, de snelle levering en de eenvoudige montage. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Tuiss

Marloes

Mooie raamdecoratie

Top up bottom down

Antwoord Raamdecoratie Van Tuiss

Beste Marloes, Dank je wel voor je feedback! We zijn verheugd dat je blij bent met onze raamdecoratie. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Tuiss

Karst Van Sloten

Precies gekregen wat besteld is. Prima stof en de maat is ook goed. Top!

Vouw gordijnen.

Antwoord Raamdecoratie Van Tuiss

Beste Karst, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je precies hebt gekregen wat je hebt besteld, inclusief de prima stof en de juiste maat. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Tuiss

Jan Corporaal

Goede service

Luxaflex

Antwoord Raamdecoratie Van Tuiss

Beste Jan, Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Tuiss

Ga Langeveld

Het is gewoon perfect

Jaloezieën

Antwoord Raamdecoratie Van Tuiss

Beste Ga Langeveld, Dank je wel voor je korte en krachtige feedback! We zijn blij dat alles perfect voor je is verlopen. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Tuiss

HP Eijgenhuijsen

Een goede ervaring, mooie rolgordijnen op maat voor een goede prijs. Het duurt wel even voor ze geleverd worden, maar daar is het maatwerk voor. Erg blij met het resultaat.

Rolgordijnen

Antwoord Raamdecoratie Van Tuiss

Beste HP Eijgenhuijsen, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze rolgordijnen op maat. Het doet ons genoegen dat je tevreden bent met het resultaat. We begrijpen dat maatwerk wat meer tijd kan kosten, maar het is geweldig om te horen dat het wachten de moeite waard was. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Tuiss

L Van Dam

SterSterSterHalve sterLege ster

Mijn ervaring met Tuiss is goed, makkelijk bestellen, snel geleverd. 1 puntje van kritiek: de koordjes om de luxaflex open en dicht te doen zijn heel erg kort

Houten luxaflex

Antwoord Raamdecoratie Van Tuiss

Hi L van Dam, Dank voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons. Wij wensen je er veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Team Tuiss :)

Geantwoord op

Raamdecoratie Van Tuiss verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Raamdecoratie Van Tuiss heeft de volgende resultaten bereikt:

Marloes

Mooie raamdecoratie

Top up bottom down

Karst Van Sloten

Precies gekregen wat besteld is. Prima stof en de maat is ook goed. Top!

Vouw gordijnen.

Jan Corporaal