Tim
- Opvallende sterke punten:
- Prijs kwaliteit OK
Verder prima
Zeer tevreden met onze gordijnen. Goede kwaliteit prijs verhouding. Alleen kwamen de bevestigingen niet overeen met de handleiding.
Alles is tip top!
Op 8 Januari raamdecoratie besteld, ondertussen 5 maart en ondertussen nog steeds geen raamdecoratie en geen geld terug. Elke keer word er aangegeven dat er iets mis is gegaan, ik vind het een slechte service!
Het rolgordijn kwam helaas 5 cm te kort. Ik dacht dat het 180 cm hoog was, maar het bleek slechts 175 cm te zijn.
Prima geregeld
Eerst op de website gezocht naar de goede plissegordijnen en daar een staal van besteld. Was precies de goede kleur en mooi materiaal. Daarna gebruik gemaakt van de gratis meetservice. Aardige medewerker, keurig op tijd en gaf goed advies. Meetrapport bevatte meteen een bestellink, erg handig. Binnen 2 weken geleverd en we zijn er super blij mee!
Een ontzettend fijn bedrijf! Reageert snel op mails en denkt mee! Goeie prijs kwaliteit verhouding!
Allemaal perfect het past er goed en dat was makkelijk plaatsbaar
Makkelijke site, snelle levering. Voldoet aan eisen
Fantastisch
echt belachglijk slecht
The best
Super !
Raamdecoratie.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Raamdecoratie.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Raamdecoratie.com