Tamara van est
- Sterke punten
- Klantenservice top alles goed opgelost binne 4 dagen
- Product of service:
- Radiators
97% beveelt Radiatoraanbiedingen.nl aan!
Super goed
Heldere website, drie verschillende maten radiator direct uit voorraad volgende dag in huis dus top
Prima en goed
Eerste keer besteld alles goed
Goed aanbod en redelijke prijs/ kwaliteitsverhouding. Servicegericht
Goed en snel geleverd
prima
Duidelijk advies gekregen voor een alternatief radiator
Slechte after sales. Product defect ontvangen in doos. We zitten in verbouwing dus zodra we het doorhadden gemeld maar radiatoraanbiedingen.nl willen het product niet vervangen voor een nieuwe. Waarschijnlijk is dit kapot teruggestuurd naar het bedrijf en niet gecontroleerd. Erg vreemd omdat dit niet eens op kosten van het bedrijf komt maar van de leverancier/bezorger? Nu leggen ze de schuld op ons als klant en laten ze ons met de gebakken peren zitten.
Alles goed en snel geregeld
razend snel, keurige levering
Ik kan geen mening geven over een product wat nog niet geleverd is. Levertijd van minstens 6-8 weken.
Hele goede service, aardige meneer die goed met je meedenkt zodat je er veel plezier van hebt. Goede prijs, goede service, en voor de 2e keer goed geholpen.
Radiatoraanbiedingen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Radiatoraanbiedingen.nl