Pascal Mast

Top

Overzichtelijk

Niks

E.J. van Dissel

Goede prijzen en vooral: heel goede service

Prijzen en service

Gerben van tuinen

Keurig geleverd op de afgesproken tijd.

Gelijk gebeld voor nalevering beugels

j.d bakker

Zending ging snel maar afhandeling schande

best een goed gesprek

beter overzicht maken en beter afhandelen als men iets terug stuurt en dan wel binnen termijn wat er voor staat volgens de reglementen
niet dat er meer als twee weken moeten wachten op terug...
niet dat er meer als twee weken moeten wachten op terug storting van het factuur

Reactie Radiatoraanbiedingen.nl:

Geachte heer Bakker,
Geachte heer Bakker,
Wij betreuren uw beoordeling. Wij hebben u op de hoogte gebracht dat terugbetaling iets langer kon duren omdat artikel niet helemaal meer in originele verpakking zat bij retourname, waardoor wij in afwachting waren van acceptatie van de fabrikant. Wellicht moeten wij nog beter informeren. Wij nemen dit punt mee ter verbetering.
Vriendelijke groet,
Team Radiatoraanbiedingen

Miro

Zeer goed

snelheid

niks

Peter Ruiter

Tijdens de verzending was een rooster beschadigd, wat pas duidelijk werd vlak voor de montage, toen verpakking er vanaf ging.
Na een melding van het geval werd meteen een nieuw rooster...
Na een melding van het geval werd meteen een nieuw rooster opgestuurd. Het was de goede lengte, maar de verkeerde breedte. Na melding werd per ommegaande het goede rooster geleverd.

Snel ademwater reactie

Blijkbaar niet goed op de order gekeken welk rooster vernieuwd moest worden

Yvonne De Graaf

was top

Thom

Vlotte afhandeling, producten werden eerder geleverd dan initieel aangegeven. Wij hadden speciale radiatoren besteld en we werden direct na het doorzetten van de order gebeld met de opmerking dat... Vlotte afhandeling, producten werden eerder geleverd dan initieel aangegeven. Wij hadden speciale radiatoren besteld en we werden direct na het doorzetten van de order gebeld met de opmerking dat dit een speciaal product is dat niet geretourneerd kan worden etc. Of we de order alsnog wilden doorzetten na deze informatie. Erg keurig.
Enige punt van verbetering is dat ze altijd bellen met een onbekend nummer. In de basis neem ik deze nooit op, waardoor ik er op werd geattendeerd via email. Na 2 gemiste oproepen.

- Communicatie
- Levertijd
- Aanbod
- Prijs

- Niet meer bellen met onbekend nummer
- Wellicht bij de radiator zelf al vernoemen dat het product op bestelling gemaakt wordt en daardoor niet retourneerbaar is.

B. Koelman

Snelle levering duidelijke communicatie

Goede en snelle levering

Ruud van Ginneke

Vandaag besteld,morgen in huis, klopt helemaal.
Ik had nog een paar vragen telefonisch en ook prima te woord gestaan, super zoals het hoort !

Snelle service