Nick C

Duidelijke site, goede prijzen. Levering hebben wij op 2 augustus gezet. Dus hier tot nu toe drie sterren voor gezet.

Duidelijke site, goede prijzen, juiste informatie.

Tot nu toe nog niet.

AD Princen

Na enige malen gestoeid te hebben op de website de hulplijn gebeld en gevraagd om mij te helpen om op de juiste manier bij de gewenste data te komen. Ik ben geholpen door een vriendelijke en ter... Na enige malen gestoeid te hebben op de website de hulplijn gebeld en gevraagd om mij te helpen om op de juiste manier bij de gewenste data te komen. Ik ben geholpen door een vriendelijke en ter zake kundige mevrouw. Ik kon de order zelf afwerken.

Heldere en complete informatie op de website (maar je moet het wel doorhebben (zegt J.C.)

Er is een wirwar aan vergelijkbare websites. Dan is jullie net te weinig onderscheidend. Je vertrouwt het niet meer.

P. Vergouwen

Goede accurate service. Helemaal niets op aan te merken.

Uitstekende voorlichting

E.J. Roelfsema

Perfect, snelle levering, goed produkt

snelheid, goede informatie

track en tracecode invoeren

aarts

Vriendelijke telefonist, beantwoord je vragen. Alleen met de levering was het een drama!! Expres een dag van te voren gebeld i.v.m. de levering van onze radiator toen werd er vermeld dat er laat in... Vriendelijke telefonist, beantwoord je vragen. Alleen met de levering was het een drama!! Expres een dag van te voren gebeld i.v.m. de levering van onze radiator toen werd er vermeld dat er laat in de avond en anders morgen vroeg een mail verstuurd werd. om 9 uur nog steeds geen mail en ook in de spam mail gekeken. Bij de bestelling had ik aangegeven vanaf 15:30 uur zodat er iemand thuis is. De telefoniste gaf aan dat dit niet ging, en dat er in de mail een tijdsindicatie aangegeven werd zodat wij op tijd iemand konden regelen om aanwezig te zijn. Toen ik om 09:00 uur belde omdat ik nog geen mail had gehad ging ze contact opnemen met de leverancier. Kort erna werd ik terug gebeld dat ze er binnen nu en een half uur waren. Nou lekker dan!!!! Wij snel iemand gebeld en naar ons huis gestuurd. Na ander half uur nog steeds niemand en 5 x gebeld, en werd er uiteindelijk gezegd dat ze pech hadden, nou dat kun je mij niet wijsmaken. Uiteindelijk zouden ze er om 13:00 uur zijn en kwamen ze pas om 13:30 uur aankakken. Dit vind ik super slechte communicatie, wij zorgen er voor dat er snel iemand naar ons komt om de bestelling aan te nemen en dan word je gewoon voor de gek gehouden en komen ze pas 4 uur later echt schandalig dit!!! Wij zullen hier nooit meer bestellen.

Vriendelijke telefoniste

Communicatie

Reactie Radiatoraanbiedingen.nl:

Geachte klant,
Geachte klant,
Doordat één van de vrachtauto's uitviel moesten de goederen overgeladen worden. Hierbij zijn inschattingsfouten gemaakt. Het valt niet goed te praten dat u niet goed en niet tijdig geïnformeerd bent.
Daarom betreuren wij dat er 4 uur te laat geleverd is.
Team Radiatoraanbiedingen

Piet Smit

Super snelle services

super snel duidelijke site

zo doorgaan

Martin Kamphuis

Beste prijs en kwaliteitverhouding

Julia Hensems

Goede hulp via de telefoon (kon bepaalde informatie over de radiator niet online vinden), netjes geleverd, mooie radiator die ook mooi strak op de muur gemonteerd kan worden. Tevreden!

Telefonisch helpdesk

Betere informatie online over mogelijkheden bovenaansluiting

R van Roemburg

Correct en goede informatie

Informatie en moeite die men neemt bij vragen

Zo doorgaan

jan boers

Bestelling geplaatst, binnen 30 minuten respons i.v.m. langere levertijd één product (was ook op de website aangegeven). In overleg een ander type gekozen. Geweldig zo'n snelle reactie !!!

Snelle levertijd, goede service.