Roderick Rijsdam
- Sterke punten
- Snelle levering.
- Product of service:
- Radiator
97% beveelt Radiatoraanbiedingen.nl aan!
Goed geholpen bij keuze.
Zeer goed, mooi oroduct, snelle levering, juiste prijs.
Goed, goedkoop en snelle levering, ben erg tevreden
Bijzonder behulpzame dame aan te telefoon, die zelfs niet te beroerd was om terug te bellen. HULDE!
Goede opvolging van de bestelling, adequate en heldere uitleg
prima de vraag werd snel beantwoord en het gewenste product snel bezorgd
Heel goed
Prima levering, en ook snelle nalevering van ontbrekend onderdeel. Radiator mooi en werkt goed
prima, snelle service
Duidelijke site, scherpe prijs, ruime keuze
goederen konden niet in België geleverd worden,dit werd niet vermeld tijdens bestelling maar werd deskundig opgelost.
Goed en netjes
Radiatoraanbiedingen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Radiatoraanbiedingen.nl
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht
Goed geholpen bij keuze.
Zeer goed, mooi oroduct, snelle levering, juiste prijs.
Goed, goedkoop en snelle levering, ben erg tevreden
Goede opvolging van de bestelling, adequate en heldere uitleg