daisy verschueren
goederen konden niet in België geleverd worden,dit werd niet vermeld tijdens bestelling maar werd deskundig opgelost.
- Product of service:
- radiatoren
97% beveelt Radiatoraanbiedingen.nl aan!
Goed en netjes
Eerste aankoop en is me uitstekend bevallen.
Lever afspraken worden niet nagekomen
zeer goede communicatie
Correcte levering
Topproduct dat doet wat het moet: oude radiatoren zien er als nieuw uit!
Prettig zaken gedaan
Snelle en goede levering
Kan nog niet het totaal beoordelen, product is nog niet geleverd!
Goede prijs en snelle levering. Het vervangen van de defecte radiator vereiste veel telefonisch opvolging. Op e-mails kreeg ik geen reactie. Uiteindelijk heb ik een vervangende radiator ontvangen.
Super
Goed telefonisch bereikbaar, goed advies, snel geleverd
Alles naar behoren afgehandeld.
Radiatoraanbiedingen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Radiatoraanbiedingen.nl
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht
Goed en netjes
Eerste aankoop en is me uitstekend bevallen.
Lever afspraken worden niet nagekomen
zeer goede communicatie
Correcte levering
Topproduct dat doet wat het moet: oude radiatoren zien er als nieuw uit!
Prettig zaken gedaan
Snelle en goede levering
Kan nog niet het totaal beoordelen, product is nog niet geleverd!
Super
Goed telefonisch bereikbaar, goed advies, snel geleverd
Alles naar behoren afgehandeld.
Radiatoraanbiedingen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Radiatoraanbiedingen.nl