N.Elders

Snelle lering van het door mij bestelde produkt

leveringssnelheid

zat alleen in een veel te grote doos, had daarom makkelijk bezorgd kunnen worden met briefpost i.p.v. met D.P.D. scheelt weer in bezorgkosten voor een klein artikel.

Lynn Harderwijk

Levering was keurig verpakt en verzorgd.
Levering was keurig verpakt en verzorgd.
Echter stond de vrachtwagen 3 uur (!) eerder voor de deur dan volgens de melding die wij kregen. Gelukkig was er iemand thuis want ik vraag mij af hoelang we er op hadden moeten wachten als hij opnieuw aangeboden zou moeten worden. Deze opmerking is meer bedoeld voor de transporteur eigenlijk.

(Bewerkt)

Hebben iets verkeerd verzonden maar het bedrijf heeft mij nadien gecompenseerd waar ik
wel tevreden mee was

Ze moeten de leverancier meer controleren om deze vergissingen te voorkomen

Jaap

Duidelijke webshop, goed assortiment, goede prijs. Zelf de afleverdatum gekozen, bezorging verliep vlekkeloos. Prima!

Goede webshop, goed prijspijl.

Snelle correcte service.

Prima bestel procedure en verzending, echter achtaf veel te hoog geprijsd.

Alles ruim voldoende tot goed. Echter de betaalde prijs blijkt achteraf veel te hoog. Elders de bestelde artikelen beduidend goedkoper gezien.

Prijs aanpassen t.o.v. de markt.

Kleine dingetjes bestelt perfecte order behandeling en dito aflevering

neen

neen

Goede prijsstelling, info website kan beter.

zoeken naar radiatoren is gebruiksvriendelijk

De voorraad bij bestelling is niet duidelijk. Als radiator niet op voorraad is, staat dat bovenaan nogal klein op de website. Er komt er geen melding bij de betaling over de levertijd. Bij... De voorraad bij bestelling is niet duidelijk. Als radiator niet op voorraad is, staat dat bovenaan nogal klein op de website. Er komt er geen melding bij de betaling over de levertijd. Bij incompleet geleverde bestelling bleek bij navraag dat een van de radiatoren pas na 4 weken geleverd kon worden. In dit soort gevallen wordt de klant gebeld maar dat was helaas niet gebeurd. Na telefonisch overleg is een andere maat besteld die wel leverbaar was. Bijbetaling was wel nodig.

H. van Dijk

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Levertijd.

?