Aankoop chauffages

O. Leers

Je wordt na de bestelling goed op de hoogte gehouden m.b.t. levering. Radiatorpakhuis is wat mij betreft een betrouwbare online shop, die de service naar hun klanten voor elkaar heeft.
Je wordt na de bestelling goed op de hoogte gehouden m.b.t. levering.
Mijn bestelling werd keurig op tijd en goed verpakt en onbeschadigd geleverd. (door vriendelijke en behulpzame chauffeur)

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

NVT

Spijtig dat levering niet gebeurde zoals afgesproken via mail. Er mocht gans de dag geleverd worden behalve ts 13en 14u
Lunchmeeting moeten onderbreken dr levering om 13u15. Na 6 tel v...
Lunchmeeting moeten onderbreken dr levering om 13u15. Na 6 tel v transportbedrijf..
ook geen bevestigingsmail ivm levering ontvangen.

R. Sier-van Beurden

Positief; goede en vlotte afhandeling van de bestelling.

zie boven

Luitgaarden

Op de site staat dat ik 5 % korting automatisch krijg na aanmelding incl. BTW nummer, maar niks gekregen.

korting 5% beter aangeven

Vt Wout

(Bewerkt)

Na onduidelijkheid over de afzender, telefonisch contact hierover gehad met radiatorpakhuis.nl.
Er werd aangegeven dat de naam van de leverancier als afzender wordt gebruikt, terwijl dat radiatorpakhuis.nl moet zijn.
Hopelijk wordt dit proces snel veranderd, anders verwacht ik meer klachten. Daarnaast heeft DPD weinig geduld en laat de klant na de eerste keer afwezigheid het pakje ophalen, terwijl mijn buren bereid zijn te tekenen voor een pakje.

Klantvriendelijkheid en oplossingsgericht.

Pas enquête versturen als product aangekomen is.
Neem een andere verzender.

J de goede

Eerste bestelling bij radiatorpakhuis snel en netjes afgeleverd.

bij de meidoorn catering

snelle levering

de bestelpagina is zeer onpraktisch en onduidelijk