Dick Nijen Twilhaar
- Eindoordeel
Online radiator gekocht. Product ziet er prima uit, snelle ley
Ontdekt via het internet. Duidelijke website
Netjes
goede verkoop, bezorging met onvoldoende mankracht.
Snelle levering alleen geen mail wanneer het geleverd zou worden dus werden s’ochtends vroeg verrast … Niet zo fijn Mailtje van te voren zou fijn zijn Daarbij miste we ook nog onderdeel
Bestellen gaat vrij gemakkelijk
Super... voor 12uu besteld, de andere dag voor 12 uur bezorgd...top
Zeer goede communicatie
Snelle levering, goed service
Heel erg goed!!!
Vriendelijke bezorgers
Erg fijne webshop, snelle levering en goeie producten voor een mooie prijs.
Het is een gedegen bedrijf wat doet wat het beloofd
Oke
Radiatorpakhuis.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Radiatorpakhuis.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Radiatorpakhuis.nl
Paardemaat 21-G
7942 KA Meppel
Online radiator gekocht. Product ziet er prima uit, snelle ley
Ontdekt via het internet. Duidelijke website
Netjes
goede verkoop, bezorging met onvoldoende mankracht.
Bestellen gaat vrij gemakkelijk
Super... voor 12uu besteld, de andere dag voor 12 uur bezorgd...top
Zeer goede communicatie
Snelle levering, goed service
Heel erg goed!!!
Vriendelijke bezorgers
Erg fijne webshop, snelle levering en goeie producten voor een mooie prijs.
Het is een gedegen bedrijf wat doet wat het beloofd
Oke