9.6 /10

checkbox100% beveelt RadioSjaak.nl aan!

edward den biggelaar

snelle handeling en zeer snel thuis hij doet het heel goed ik raad het iedereen aan

4.5

Nor

Snel, duidelijk

J. van der Poort

SterSterSterSterLege ster

Update: inmiddels is er door MAPP contact met mij opgenomen en hebben we de situatie uitgepraat. MAPP heeft excuses aangeboden voor de situatie en een goede oplossing voorgesteld. Mijn woorden hieronder zijn dus niet actueel en ik zal ze dan ook grotendeels verwijderen Bij dit bedrijf MAPP/RadioSjaak een vervangingsnaald voor mijn pick-up element besteld. Levering duurde een paar dagen. Toen het bestelde uiteindelijk kwam, bleek het een verkeerde naald te zijn, voor een totaal ander merk element (Shure ipv Ortofon). Direct gebeld. Verkeerde naald teruggestuurd en na een week toch nog de correcte naald ontvangen. De klantvriendelijkheid en het servicegevoel van dit bedrijf zijn uitstekend.

Legrand

Prima service goed geholpen

Snelle reactie tijd

M. sar

Ik ben zeer tevreden met jullie bedrijf

J.W.Berkhout

Direct en snel geleverd, niet moeilijk met een algemeen en veel gebruikt onderdeel (koolborstels), bijna standaard in allen wasmachine / wasdroger motors. Helaas was het niet het probleem, een oplossing van +/_ €12 werd iets duurder, een nieuwe wasmachine.

Voor zo'n klein en simpel onderdeel, neen.

Karel van Almere

Supersnel geleverde speciale accu voor Sennheizer koptelefoon. Werkt prima.

Extensive hebben ze in voorraad. Mijn koptelefoon is al lang uit de handel maar zij hadden nog een accu voor mij.

Degener

goede en correcte afhandeling en snelle levering van het bestelde product.

n.v.t.

c. koese

Goede en duidelijke feed back bij een bestelling ervaren

Product of service:
Naald voor een Technics platenspeler element type 270

h. de Jong

snelle levering

P.H.Steufmehl

Snelle en correcte afhandeling en de levering van het product wat ik had besteld

Eindoordeel
5.00
Voordelig verzend tarief

Steyn Van Lent

Perfect!

Duidelijke website, goedkoop, snel en pepernoten bij mn pakketje!

Mulder

Zeer Goed!!!

Godellindeschool

Snelle service en goede uitleg over bedrijfsmatige aanschaf.

ja
zeer duidelijke uitleg over bedrijfsmatige aanschaf.

WKingma Adviesbureau

Goeder ervaring, geleverd als besteld, snel en accuraat.

goede prijs kwaliteit verhouding

RadioSjaak.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

RadioSjaak.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 20 mei 2013

RadioSjaak.nl

RadioSjaak.nl is onderdeel van MAPP. Een Rotterdams bedrijf met diverse webwinkels. RadioSjaak.nl voor al je elektronica en accessoires. Mega assortiment en vrijwel alles altijd uit voorraad leverbaar!

Hongkongstraat 86 - 88

Snelle reactie tijd

M. sar

Ik ben zeer tevreden met jullie bedrijf

J.W.Berkhout

Voor zo'n klein en simpel onderdeel, neen.

Karel van Almere

Supersnel geleverde speciale accu voor Sennheizer koptelefoon. Werkt prima.

Degener

goede en correcte afhandeling en snelle levering van het bestelde product.

n.v.t.

5.00
Voordelig verzend tarief

Steyn Van Lent

Perfect!

Duidelijke website, goedkoop, snel en pepernoten bij mn pakketje!

Mulder

Zeer Goed!!!

Godellindeschool

Snelle service en goede uitleg over bedrijfsmatige aanschaf.

ja
zeer duidelijke uitleg over bedrijfsmatige aanschaf.

WKingma Adviesbureau

Goeder ervaring, geleverd als besteld, snel en accuraat.

goede prijs kwaliteit verhouding

RadioSjaak.nl heeft de volgende resultaten bereikt: