Vakmanschap uitvoerend personeel
Deskundigheid / Advies

Roy Gerding

Blij met de keuze...

Balm

Twee 40ft containers werden geïsoleerd met 6 cm pur op wanden en dak. Op dit moment wordt hard gewerkt om de tijdelijke woonunits af te maken, dus over de isolatieresultaten kan ik nog weinig... Twee 40ft containers werden geïsoleerd met 6 cm pur op wanden en dak. Op dit moment wordt hard gewerkt om de tijdelijke woonunits af te maken, dus over de isolatieresultaten kan ik nog weinig zeggen.

Prima service, snelle reactie, passende offerte, nette werklui.

Hier en daar was wat te veel pur aangebracht wat dan wat werk oplevert (wegzagen met multitool), maar liever te veel dan te weinig!

Dik tevreden!

Wagenaar

Prima bedrijf en medewerkers. We hebben de vloer laten isoleren, en vooraf een offerte laten maken. Er is goed advies gegeven en de gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen, ook het van te voren... Prima bedrijf en medewerkers. We hebben de vloer laten isoleren, en vooraf een offerte laten maken. Er is goed advies gegeven en de gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen, ook het van te voren overeengekomen bedrag is keurig in rekening gebracht en het werk is netjes uitgevoerd.

Prima werk geleverd alleen jammer dat we zolang hebben moeten wachten om het huis te isoleren

Heb vandaag ontvangen eerlijke en objectieve advies zeer gewaardeerd.

Uitstekend. Goed advies, klantvriendelijk en er wordt zeer net werk geleverd.

Gerard Heller

Heel goed. Fijne medewerkers hebben goede informatie gegeven en de rommel keuring opgeruimd.

woonschip Hunter, Fleur Speet

Topservice, fijn meegedacht en heel flexibel

Nighthawk

Goed aangebracht zonder rommel achter te laten.
Ben nog niet overtuigt van de opbrengst.