Hertog Jan Proeverij
Hele fijne samenwerking. Denken mee en zijn heel transparant en goed bereikbaar. Wij zijn zeer tevreden!
Prima tenten en service.
Leuke enthousiaste mannen met een heel mooi product. We hebben door wat miscommunicatie van beide kanten wel wat worstelingen gehad, maar we zijn er zeker uit gekomen.
Zeer professioneel, goed contact en super service
Rechargers is een erg plezierige partij om mee samen te werken. Zeer professioneel en flexibel in de omgang en de producten zijn van topkwaliteit!
Positief!
Inhuur tenten ten behoeve van festival
Heel vlotte samenwerking, prima communicatie en de accommodaties zijn top.
cool groot project in het bos
Zeer aangename samenwerking. Vlotte communicatie en tenten worden snel geleverd.
Ze hebben tipi tenten opgezet op festival met bedjes en slaapzakken voor iedereen en in elke tipi een lampje.
Rechargers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rechargers heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima tenten en service.
Zeer professioneel, goed contact en super service
Positief!
Inhuur tenten ten behoeve van festival
Heel vlotte samenwerking, prima communicatie en de accommodaties zijn top.
cool groot project in het bos
Rechargers heeft de volgende resultaten bereikt: