9.4 /10

checkbox91% beveelt Rechargers aan!

Hertog Jan Proeverij

Hele fijne samenwerking. Denken mee en zijn heel transparant en goed bereikbaar. Wij zijn zeer tevreden!

VenturiX Outdoor

Prima tenten en service.

Stichting NoorderBeeld

SterSterSterSterLege ster

Leuke enthousiaste mannen met een heel mooi product. We hebben door wat miscommunicatie van beide kanten wel wat worstelingen gehad, maar we zijn er zeker uit gekomen.

Carpentier

Zeer professioneel, goed contact en super service

Extrema Holding BV

Rechargers is een erg plezierige partij om mee samen te werken. Zeer professioneel en flexibel in de omgang en de producten zijn van topkwaliteit!

Absolutely Fresh

Positief!

Masja Zeegers / EventAgent

Inhuur tenten ten behoeve van festival

Product of service:
verschillende slaapaccommodaties (Delta, Lodge, Pop Up)

Alcatraz

SterSterSterSterLege ster

Heel vlotte samenwerking, prima communicatie en de accommodaties zijn top.

Delta tent, Lodge en basic pop up tent

Gautier Leclercq / People First

cool groot project in het bos

Delta

FarmGlamping

Zeer aangename samenwerking. Vlotte communicatie en tenten worden snel geleverd.

Delta , Lodge

Guido / Young Colfield

Ze hebben tipi tenten opgezet op festival met bedjes en slaapzakken voor iedereen en in elke tipi een lampje.

Tipi's neerzetten

Rechargers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rechargers heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 9 juli 2020

Rechargers

Tevreden lachende organisatoren en bezoekers die enthousiast binnenkomen in onze luxe tenten. Die wow-factor weet Rechargers keer op keer te realiseren. Bovendien krijgen wij daar extra energie van. Handig als je maandenlang onafgebroken slaapaccommodaties realiseert.

Voskuilerdijk 36

Positief!

Masja Zeegers / EventAgent

Inhuur tenten ten behoeve van festival

Product of service:
verschillende slaapaccommodaties (Delta, Lodge, Pop Up)

Alcatraz

SterSterSterSterLege ster

Heel vlotte samenwerking, prima communicatie en de accommodaties zijn top.

Delta tent, Lodge en basic pop up tent

Gautier Leclercq / People First