9.6 /10

checkbox100% beveelt Recycling.nl aan!

uitstekend

CHI AMS Cargo services B.V.

Ik vind de dienstverlening van Recycling.nl helemaal TOP!! Prima communicatie, snelle actie en altijd stipt op tijd.

Fijertjes

Super

Basisschool de Otterkolken Heemskerk

SterSterSterSterLege ster

Prima, een volmelding van de papiercontainer wordt vlot afgehandeld. Ik moet natuurlijk zorgen dat de container op tijd aan de weg staat. Mocht dat nou een keer niet het geval zijn, dan heeft de chauffeur mijn mobiele nummer en kan hij mij er op attenderen. Het gaat altijd goed.

Van Delft, groenten en fruit

Uitstekend, gaat allemaal soepel. Super medewerkers, altijd behulpzaam. Bijzonder prettig!!

ARA Slitting VOF

Keurig afgeleverd

Wijnkoperij Okhuysen

SPAM Prima

Goed Speel Goed

Betrouwbaar, vriendelijk en altijd op tijd!

Inst. Vader B.V.

Prima bedrijf die afspraken nakomen

Nuisbv

Snel en accuraat

S-bb Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven

Goed ik bel zij reageren gelijk

Recycling.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Recycling.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 1 april 2022

Recycling.nl

Recycling.nl is een inzamelingsbedrijf van recyclebare afvalstromen in de Randstad. Deze afvalstromen worden door onszelf en ons netwerk gereed gemaakt voor recycling wat leidt dat afval weer een grondstof wordt. Met als doel een zo hoog mogelijke waardebehoud van deze grondstoffen. Zo zijn wij een bepalende schakel binnenin de circulaire economie van de Randstad.

Rijnlanderweg 1427

2153 KE Nieuw-Vennep

uitstekend

CHI AMS Cargo services B.V.

Fijertjes

Keurig afgeleverd

Wijnkoperij Okhuysen

SPAM Prima

Goed Speel Goed

Betrouwbaar, vriendelijk en altijd op tijd!

Inst. Vader B.V.

Prima bedrijf die afspraken nakomen