Van Delft, groenten en fruit
uitstekend
Ik vind de dienstverlening van Recycling.nl helemaal TOP!! Prima communicatie, snelle actie en altijd stipt op tijd.
Super
Prima, een volmelding van de papiercontainer wordt vlot afgehandeld. Ik moet natuurlijk zorgen dat de container op tijd aan de weg staat. Mocht dat nou een keer niet het geval zijn, dan heeft de chauffeur mijn mobiele nummer en kan hij mij er op attenderen. Het gaat altijd goed.
Uitstekend, gaat allemaal soepel. Super medewerkers, altijd behulpzaam. Bijzonder prettig!!
Prima dienstverlening!
Ik heb op de dienstverlening van Recycling.nl niets aan te merken
Geweldig!
Keurig afgeleverd
SPAM Prima
Betrouwbaar, vriendelijk en altijd op tijd!
Prima bedrijf die afspraken nakomen
Snel en accuraat
Goed ik bel zij reageren gelijk
Recycling.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Recycling.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik heb op de dienstverlening van Recycling.nl niets aan te merken
Geweldig!
Keurig afgeleverd
SPAM Prima
Betrouwbaar, vriendelijk en altijd op tijd!
Prima bedrijf die afspraken nakomen
Snel en accuraat