Max
- Verbeterpunten of tips
- Achteraf niet voldoende bewust geweest van de hoogte van de keuken, maar dat is niet te verwijten aan Reddy
- Sterke punten
- Goede nazorg van Bart tijdens garantieperiode!
- Product of service:
- Keuken
Heel blij
Teleurstellend. Wat mis kan gaan is misgegaan. Eerste levering kapotte koelkast en andere zaken die missen. Dan verwacht je snel een oplossing. Weken moeten wachten en dan nog eens weken moeten wachten voor de montage van alleen een koelkast. Uiteindelijk wilden we nog een kastje erbij en ja hoor weer gaat van alles mis. Monteur die niet op komt dagen, is ziek maar was al eerder bekend wordt pas op de dag gemeld. Komt na een week een andere monteur wat blijkt hij zet vraagtekens over de bestelde zaken had anders veel beter gekund en blijkt ook toch nog een onderdeel weer te missen. Dus weer wachten maar je hoort weer niets. Geen telefoontje of zo van de keukenwinkel. Moet constant overal zelf achteraan communicatie hebben ze nooit van gehoord waarschijnlijk. Pas als je zelf navraag doet krijg je antwoord. Tuurlijk begrijp ik dat er iets mis kan gaan maar dan verwacht je minimaal dat er snel wordt ingegrepen en gecommuniceerd wordt hoe en wat ze gaan doen en hoelang het gaat duren.
Prachtige keuken, fijn advies!
Toppers
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Prijs is de prijs geen rare fratsen. Bart denkt met je mee en geeft je alle aandacht. Keuken op een paar dingen na keurig opgeleverd. Service erna prima en goed opgepakt! Zeer tevreden
In een woord: geweldig!
Super fijn geholpen en een prachtige keuken geleverd!
Heel prettig geholpen en denken goed mee. Ze nemen echt de tijd. wij dachten voorbereid te zijn maar kregen nog zo veel mooie tips. Onze droomkeuken is helemaal compleet zo. Wij willen Bart van Velsen hartelijk bedanken.
ZEER TELEURGESTELD !
Er zijn niet veel zaken die echt het verschil maken. Dit is er wel een. Blij dat we hebben besloten om hier ook eens binnen te stappen. Gewoon netto prijzen, dus je hoeft je niet schrap te zetten voor de onderhandelingsronde. Ze nemen de tijd voor het ontwerp, en er wordt op een prettige manier meegedacht. Je krijgt de tijd om het even te laten bezinken. Transparante offerte. Goede prijs. Door wat corona perikelen wilde ik flink schuiven met de levering en plaatsing. Alleen maar begrip en medewerking. Super gelopen en blij met het resultaat! Bedankt!
Op een ontspannen manier de keuken samenstellen waarin je je lekker voelt.
Positieve en vriendelijke ervaring
ZEER GOED .
Zeer prettige en deskundig advies. Wij hebben gekozen om de keuken zelf te plaatsen. De geleverde keuken was tot het laatste boutje en moertje compleet en ook tijdens het plaatsen als we vragen hadden, werden zeer deskundig geholpen.
Reddy Keukens Vianen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Reddy Keukens Vianen heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel blij
Prachtige keuken, fijn advies!
Toppers
In een woord: geweldig!
Super fijn geholpen en een prachtige keuken geleverd!
ZEER TELEURGESTELD !
Op een ontspannen manier de keuken samenstellen waarin je je lekker voelt.
Positieve en vriendelijke ervaring
ZEER GOED .