DG
- Verbeterpunten of tips
- Andere bezorger nemen
- Beschrijf hier uw ervaring
- Goed product, trage levering
100% beveelt Redlelie-filters.nl aan!
Goed product en goede klantenservice
Redlelie filters is prettig behulpzaam bij het vaststellen van de juiste levering, en correcte afwikkeling van de levering.
Prima filters, snel geleverd
De service van dit bedrijf is ongekend goed! Nadat ik had gemeld dat mijn filters niet goed het stof opnamen, gingen ze op onderzoek uit en kreeg ik nieuwe filters gratis toegestuurd! Ook mocht ik mijn anderen houden. Erg betrokken en meedenkend!
vlot en goed
keurige reacties en vooral goed meedenken of je wel het juiste product bestelt en je daarin adviseren
Prima communicatie
heel goed
Uitstekend, zoals altijd..
Had verkeerde filters besteld kreeg gelijk een reactie van hun kant
Ruim 10 jaar tevreden
snel en accuraat
goed
op zich goed. maar ik had gevraagd filters met klitteband,, en daar zaten een paar stukjes bij. je hebt ook klitteband verwerkt in het filter.
Zeer goed
Redlelie-filters.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Redlelie-filters.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Redlelie-filters.nl