W. Cörvers

Prima service, snelle levering en goed materiaal.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Alex

Goed advies gehad

a.liebregts

Prima goed contakt

B. Smid

Klant vriendelijk medewerkers.
Hebben mij zeer correct op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Beschrijf hier uw ervaring

Toen beek dat het door mij bestelde product niet op voorraad was heeft men mij direct geïnformeerd en mij de mogelijkheid geboden om de bestelling te annuleren. Nadat ik heb aangegeven dat ik best... Toen beek dat het door mij bestelde product niet op voorraad was heeft men mij direct geïnformeerd en mij de mogelijkheid geboden om de bestelling te annuleren. Nadat ik heb aangegeven dat ik best een weekje kon wachten ben ik vervolgens goed op de hoogte gehouden van de voorgang van mijn bestelling. Bij de ontvangst van de filters bleek dat ik al dank voor het wachten geïmpregneerde filters kreeg.

Ga zo door

AJ

(Bewerkt)

Prima.

Beschrijf hier uw ervaring

Erg snelle reactie op e-mails.

Ben Wielders

Uitstekend.

Uitstekend.

Robert

Filters gekocht voor de balansventilatie. Genoeg keus, prijs is goed, snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn systeem is geleverd op de grens van de overgang naar een nieuw type filters. Jullie mail of ik het juiste type filter heb besteld, vond ik erg attent. Een foutje is immers zo genaakt.

Jos Koppers

Ik heb wel goede ervaring met deze filters .ze schuiven er goed Op.en houden goed vuil tegen.

Michel

Prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, goede prijs!

H Knuistingh Neven

Hoogwaardig product