riekie keiman
- Tops
- Top
Vriendelijk en goede service
Was makkelijk en snel geregeld
Er werd heel duidelijk gecommuniceerd, afspraken werden goed nagekomen.
Gewoon goed
Alles goed geregeld super bedrijf
Uitstekend
Keurig bezorgt op aangegeven plaats.
prima
Top
Prima container maar de gemaakte afspraken over leverantie zijn helaas niet nagekomen waardoor het afval van de gehele keuken buiten de container moest worden geplaatst Helaas zijn wij gezien de leeftijd niet in staat geweest alles nadien in te laden en heeft de buurt ons daarbij moeten helpen U heeft 25 euro korting aangeboden maar wij hadden veel liever een container gehad mede ook omdat hij om die reden zeer vroegtijdig is gereserveerd Kortom wij zijn niet tevreden over de planning Ook de terugvoer was niet helemaal te plannen wel werden herhaaldelijk rekeningen gestuurd die al lang waren voldaan Ik denk dat er betere afspraken kunnen worden gemaakt
Prima. Op tijd geleverd en gehaald. In overleg geplaatst
Goef
Zeer goed
RegioContainer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RegioContainer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
RegioContainer.nl
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen
Vriendelijk en goede service
Was makkelijk en snel geregeld
Er werd heel duidelijk gecommuniceerd, afspraken werden goed nagekomen.
Gewoon goed
Alles goed geregeld super bedrijf
Uitstekend
Keurig bezorgt op aangegeven plaats.
prima
Top