Prima. Zeer servicegericht.

Snelle afhandeling volgens afspraak.

Reyn Bakker

Correct bedrijf

Netjes en snel geregeld

v. Velthoven

Bestel en ophaalprocedure gaat heel makkelijk. Minpuntje was dat ze de container 's middags zouden leveren. Een dag van tevoren kregen we te horen dat dit half 7 's ochtends zou worden.

De bestelprocedure via de website ging niet geheel vlekkeloos. Het aangeven van de mogelijkheid om achteraf te betalen, werkte niet. Dit bleef echter niet onopgemerkt bij regiocontainer. 20 minuten... De bestelprocedure via de website ging niet geheel vlekkeloos. Het aangeven van de mogelijkheid om achteraf te betalen, werkte niet. Dit bleef echter niet onopgemerkt bij regiocontainer. 20 minuten na mij bestelpoging werd ik door een medewerker van regiocontainer gebeld. De foutmelding was ook door hun opgemerkt. Telefonisch is mijn bestelling alsnog goed afgerond. Enkele weken later wilde ik een ophaalbericht afgeven via de website van regiocontainer. Het hele (invul)proces heb ik goed doorlopen en als laatste de ophaalbevestiging aangeklikt. 11 dagen later stond de container nog steeds op mijn erf. Er was wederom weer een fout opgetreden in het online-afhandelproces. Een telefoontje naar regiocontainer heeft ervoor gezorgd dat de container de volgende dag is opgehaald. Kort samengevat, De afhandeling via de website laat iets te wensen over maar het persoonlijk contact (telefonisch) met regiocontainer is uitstekend! Je wordt door vriendelijke mensen correct en adequaat geholpen. Dus dat is een groot pluspunt van regiocontainer.

Z

Slecht. Waar om gevraagd werd zou niet leverbaar zijn. Na gesprek met chauffeur blijkt dat wel te kunnen.
Op zondag avond mail ontvangen dat de desbetreffende container niet leverbaar is en wordt er een kleinere geleverd. Extra kosten gemaakt hierdoor. Niet aan jullie gegund.

Van Haestregt

Gevonden via google , zeer tevreden snelle levering .

Sasa Jankovic

Uitstekende, vriendelijke service