Allard

Het bestellen van de container ging erg gemakkelijk. Aan het eind van de dag van aflevering werd ik gebeld of aflevering de volgende dag (zaterdag) ok was. Aangezien dat aanvankelijk ons verzoek was... Het bestellen van de container ging erg gemakkelijk. Aan het eind van de dag van aflevering werd ik gebeld of aflevering de volgende dag (zaterdag) ok was. Aangezien dat aanvankelijk ons verzoek was verbaasde de vraag me maar het was ok.
Bij levering kon de container niet met de opening naar de goede kant gezet worden (of wilde de chauffeur dit niet...) wat ons extra veel loopwerk bezorgde.
De container is oud maar functioneel.
Het bellen voor afhalen ging wederom erg efficient, maar ook dit gebeurde pas een dag na de afgesproken dag (en daar was zelfs een extra telefoontje van mij voor nodig, anders was het pas na het weekend geworden).
Al met al in de telefonisch ondersteuning goed de adequaatheid in afspraken nakomen lijkt minder.

Vriendelijk en ik kreeg al de informatie die ik wilde weten.

M.OTTEN Dienstverlening

Goed en snel

Super geregeld
Heel snel
Overzichtelijke site
Klantgerichte medewerkers, denken mee, houden zich aan afspraak
Correcte bevestigingen op de mail naar aanleiding van vraag!...
Super geregeld
Heel snel
Overzichtelijke site
Klantgerichte medewerkers, denken mee, houden zich aan afspraak
Correcte bevestigingen op de mail naar aanleiding van vraag! Super!

Het bestellen en leveren van de container ging zeer voortvarend. Geen omkijken naar gehad.

Makkelijk en snel...

Edwin

Via een Google zoekopdracht op de website gekomen, duidelijke website, container besteld en netjes afgeleverd op de aangegeven plek.

Twee dagen later container laten omwisselen voor een...

Twee dagen later container laten omwisselen voor een lege. Ik precies volgens afspraak.
En heel wat goedkoper dan de lokale container aanbieders.