Stefan Heijnen

Erg makkelijk, snel en goed geregeld

Peter Wuthrich, Pewu Klussenbedrijf

Goed, prima informatie, snel gereageerd en geleverd, ook precies wat de bedoeling was

Nieuwe levenskracht tuinpark

Opzich wel tevreden maar om een boeten op te sturen terwijl het niet mijn schuld was vond ik onredelijk.
Er werd gezegd dat de chauffeur er niet bij kon en dat hij de containers niet zag en dat was beslist niet waar.
Ik kon er getuigen bijhalen maar uiteindelijk is alles gelukt met wat foto's en een filmpje.

Ammon

Zeer positief, bestel gemak en vriendelijkheid / meewerkendheid chauffeur

Emmy

Prima. Netjes op tijd en ze denken mee. Flexibel, de container kon ik veranderen van houtcontainer naar sloopafvalcontainer. En op mijn verzoek werd de container eerder opgehaald.

Goede service

RVS

Alles was precies als afgesproken - dit gaat niet beter!

Frans Coppelmans

Prima service, chauffeur die uitstekend rekening houdt met de omstandigheden bij zowel het leveren als het ophalen van de container.

Prima, correcte afhandeling, plaatsing op afgesproken dagdeel, goede en overzichtelijke website, ook telefonisch kontakt prima.