Goed, prima informatie, snel gereageerd en geleverd, ook precies wat de bedoeling was
Nieuwe levenskracht tuinpark
Opzich wel tevreden maar om een boeten op te sturen terwijl het niet mijn schuld was vond ik onredelijk. Er werd gezegd dat de chauffeur er niet bij kon en dat hij de containers niet zag en...Opzich wel tevreden maar om een boeten op te sturen terwijl het niet mijn schuld was vond ik onredelijk. Er werd gezegd dat de chauffeur er niet bij kon en dat hij de containers niet zag en dat was beslist niet waar. Ik kon er getuigen bijhalen maar uiteindelijk is alles gelukt met wat foto's en een filmpje.
Ammon
Zeer positief, bestel gemak en vriendelijkheid / meewerkendheid chauffeur
Emmy
Prima. Netjes op tijd en ze denken mee. Flexibel, de container kon ik veranderen van houtcontainer naar sloopafvalcontainer. En op mijn verzoek werd de container eerder opgehaald.
Goede service
RVS
Alles was precies als afgesproken - dit gaat niet beter!
Frans Coppelmans
Prima service, chauffeur die uitstekend rekening houdt met de omstandigheden bij zowel het leveren als het ophalen van de container.
Prima, correcte afhandeling, plaatsing op afgesproken dagdeel, goede en overzichtelijke website, ook telefonisch kontakt prima.