Prima ervaring gehad, plaatsing van de container dag na bestelling, ophalen na contact, chauffeur dacht goed mee bij het plaatsen en zette de container gunstig neer.
M. A. Jassies
Gewoon een prima service. Op tijd geleverd (3m3 container). Op de juiste plek neer gezet en ook weer op de juiste tijd weer opgehaald. En dan ook nog de goedkoopste in de omgeving!
Goed bedrijf zoekt ook naar oplossingen als ze zelf geen tijd hebben.
De ervaring is een enorme teleurstelling. Container werd niet geleverd op d eboloofde dag. zelfs de dag erna heb ik drie kee rmoetenbellen om een container voor bouw afval hier te krijgen. Al het...De ervaring is een enorme teleurstelling. Container werd niet geleverd op d eboloofde dag. zelfs de dag erna heb ik drie kee rmoetenbellen om een container voor bouw afval hier te krijgen. Al het puin heb ik noodgedwongen eerst buiten neer moeten gooien om het daarna daar weer op te ruimen en in de container te gooien. Dubbel werk.
ook het ophalen was een wederom een fiasco. maandag gebeld het is nu vrijdag en dat ding staat hier nog steeds in de weg te staan. autos kunnen er niet langs we kunnen niet parkeren etc etc.
als ik dit aangeef krijg ik smoesjes dat het druk is en dat anderen iets vergeten zijn te doen.
waardeloos. eerst een laatste keer dat ik gebruik maak van dit kutbedrijf.
Ester
Prima service, snel en volgens afspraak. Je betaalt wat maar hebt wel een zorg minder.