Bij eerste telefoonish contact vriendelijk te woord gestaan, duidelijke informatie gekregen. 2 weken later container besteld. Volgende dag conform afspraak geleverd. Duidelijke website en bij ons...Bij eerste telefoonish contact vriendelijk te woord gestaan, duidelijke informatie gekregen. 2 weken later container besteld. Volgende dag conform afspraak geleverd. Duidelijke website en bij ons werd gedaan wat beloofd was. Prima dus!
Dit was de eerste keer dat wij een container huurden bij regiocontainer en dat is goed bevallen. Een dag na bellen leveren en dito ophalen.??????
K horsten
Ervaring is prima, container was keurig op tijd afgeleverd. 1 nadeel vond ik de periode dat container kan blijven staan. Voor particulieren is 6 weken net iets te kort. Afval.nl kan hij 3...Ervaring is prima, container was keurig op tijd afgeleverd. 1 nadeel vond ik de periode dat container kan blijven staan. Voor particulieren is 6 weken net iets te kort. Afval.nl kan hij 3 maanden blijven staan zonder bijbetaling.
Prettige contacten en heel snelle levering!
Gerard van Beuningen
Was heel goed, zijn er zeer tevreden over!
Heb een container gehuurd voor het afvoeren van puin tijdens een verbouwing