Prima service

Ivo

Prima ervaring met klantcontact; aflevering en ophalen ook goed gegaan, zou alleen fijn zijn als er bij verteld kan worden hoe laat men ongeveer komt ivm planning thuis.

No nonsense aanpak. duidelijke website : diensten, prijzen etc. opvolging op verzonden mail is goed. werd direct gebeld. via callcenter container besteld. Duidelijkke uitleg factuur direct in de... No nonsense aanpak. duidelijke website : diensten, prijzen etc. opvolging op verzonden mail is goed. werd direct gebeld. via callcenter container besteld. Duidelijkke uitleg factuur direct in de mail en de volgend ochtend was de container bezord. Ben nog gebeld door de chauffeur op welk moment de container werd afgeleverd.

Regina Harm-rong

Ik ben zeer tevreden

Christine

Goede ervaring. De container werd heel snel en goed geleverd. Het was ook makkelijk om te bestellen en als je vragen had kon je bellen. Ook met ophalen was makkelijk te regelen wij hebben de... Goede ervaring. De container werd heel snel en goed geleverd. Het was ook makkelijk om te bestellen en als je vragen had kon je bellen. Ook met ophalen was makkelijk te regelen wij hebben de container eerder laten ophalen met een telefoontje werd de container de volgende dag opgehaald

Aker Engineering BV / Schottenketen

Prima site om snel te bestellen en duidelijke afspraken.

Salih Aydin

Nou dat julie agter af nog keer rekenen vindt ik heel slecht slaat nergens op bestel ontainer betaal cash 210 euro
Na dat julie hebe. Op gehaaldt krijg ik weer factuur van zit dit in dat...
Na dat julie hebe. Op gehaaldt krijg ik weer factuur van zit dit in dat in 4 keer gediscussert alles netjes vetaald
Stuuren jie weer factuur van 240 voor afval sorteere. Of zo jets zmoesjes om.mensen op te lichten zal nooit meer met jumie samen werken