Prima, volgens afspraak de container gebracht en gehaald
Goed, duidelijk en vriendelijk
Bonny
Super
Stans
Prettig
Kolsteren
We hebben een container gehuurd
Uitermate slecht. Tot vier toe werden afspraken niet nagekomen. Helaas kan ik geen feedback geven via de site, alleen via Facebook etc. Deze gebruik ik niet. Uwlaatste medewerker Spande...Uitermate slecht. Tot vier toe werden afspraken niet nagekomen. Helaas kan ik geen feedback geven via de site, alleen via Facebook etc. Deze gebruik ik niet. Uwlaatste medewerker Spande toch echt de kroon. Ging door mij heenschreeuwen en luisterde totaal niet op mijn vragen.
Maurice van den Bos
Tijdens een verbouwing die sneller ging dan gedacht hadden we met spoed een container nodig op de volgende dag. Normaal misschien niet zo'n probleem ware het niet dat het én de dag na koningsdag was...Tijdens een verbouwing die sneller ging dan gedacht hadden we met spoed een container nodig op de volgende dag. Normaal misschien niet zo'n probleem ware het niet dat het én de dag na koningsdag was én de container op zaterdag moest worden afgeleverd. Even bellen met RegioContainer en alles was binnen een kwartier geregeld. Er was zelfs geen probleem met het feit dat het bouwafval n zakken zat. Hout, steen, zakken, alles kon erin.De service was perfect, prettig geholpen vriendelijke medewerkster. DE volgende dag om 8.30 uur stond de container recht voor de deur. Ook het ophalen was geen probleem. Wij zijn erg enthousiast en raden iedereen RegioContainer aan.
Claudia Bus
Hardstikke goed! Goede service,behulpzaam en erg vriendelijk.
Een fijne service, zowel aan de telefoon als van de chauffeur! Ik zou zeker de volgende keer weer hier een bak huren.