Fam. De Groot
We zijn tevreden met het mooie resultaat van de reiniging van de gestucte gevel! Goede communicatie en zeer vriendelijke medewerker.
- Product of service:
- Gevel reiniging
97% beveelt Reinigingskenners.nl aan!
Duidelijke uitleg en goede service met een heel mooi resultaat! De medewerker is enthousiast en verstaat zijn vak. Complimenten voor dit bedrijf.
Fantastisch, van het eerste contact tot vandaag alles klaar. Mooie offerte, prettig contact met Johan. Quincy kwam naar ons mooie Texel om in 2 dagen het dak te doen. Logeeradres geregeld tevoren, bij ons gezellig in de kost (man man wat kan ie eten ;). Eerste dag dak gereinigd, dit gaf rondom wat rommel, daarna keurig het huis en bestrating rondom schoongemaakt (leuke anekdote: bij huis reinigen stapje teveel naar achteren en Quincy lag tussen de vissen in de vijver, lol!!). Als klap op de vuurpijl zelfs de buitenboel gezeemd. Dag 2: na ontbijt dak gecoat. Zelfs op zijn verzoek de reserve pannen tevoorschijn gehaald en deze ook van coat-laag voorzien. Na alles opgeruimd te hebben, een prachtig dak achtergelaten (en 2 zeer blije mensen), vertrokken met de boot van 16.00
We hebben ons huis laten impregneren en wat voegwerk laten herstellen. Ontzettend goeie dienst geleverd, ook in communicatie. Aanrader!
Csn/Reinigingskenners heeft de gevels van ons huis schoongemaakt, het voegwerk deels vervangen en vervolgens alles geïmpregneerd. De mensen die het werk uitvoerden waren zonder uitzondering hardwerkende vriendelijke professionals. Een echt klantvriendelijk bedrijf, wat ons betreft een absolute aanrader!
Prima bedrijf, ze hebben ons dak gereinigd en gecoat. Het ziet er weer mooi uit, kan er weer jaren tegen en in de planning hebben ze fijn meegedacht.
Reinigingskenners / CSN heeft onze villa in de Randstad weer als nieuw gemaakt. Plezierige medewerkers, trots op hun werk. Alles in goed overleg uitgevoerd. Ze hebben na de klus alles keurig weer opgeruimd en netjes achtergelaten. Een voorbeeldbedrijf!
Dakpannen laten reinigen en impregneren. Zeer vriendelijke en hardwerkende werknemer. Wij zijn dik tevreden.
Zeer netjes en volgens afspraak uitgevoerde werkzaamheden voor het reinigen en impregneren van onze gevels
Met dit bedrijf kunt u met een gerust hart in zee gaan. Ik heb mijn dak laten schoonspuiten en een paar dagen later laten coaten. Alles netjes opgeruimd, vriendelijk personeel. Helemaal geen negatieve dingen kunnen opmerken. Twijfel je om met hen in zee te gaan vraag een paar referenties en ga daar zelf kijken, praat met deze mensen die je voor zijn gegaan. Een aanrader.
Prima bedrijf, dak laten reinigen en coaten, vriendelijk en beleefd personeel, alles goed schoongemaakt na het reinigen en alles goed afgeplakt voor het coaten, en mijn dak ziet er weer als nieuw uit, TOP!
Netjes, vriendelijk,zeer bekwaam
Dit is een geweldig bedrijf ,het doet wat afgesproken is voor de afgesproken prijs En laten alles perfect achter . Heb de muren laten schoonspuiten en voegen plus in laten spuiten . BEDANKT EN TOP MEDEWERKERS HARDE WERKERS
Zeer goed werk afgeleverd Alles tot de puntjes uitgevoerd netjes opgeruimd en schoongemaakt Zelfs alle ramen gewassen en ondergrond schoon gespoten Resultaat was buiten verwachting
Geweldige service! Ik heb mijn gevel laten reinigen en daarna laten impregneren. Super tevreden met het resultaat. Offerte was de dag na aanvraag al binnen! Zeker een aanrader.
Reinigingskenners.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Reinigingskenners.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Reinigingskenners.nl