Duncan - Tele'Train
Praktische en complete training!
100% beveelt Remarcable Trainingen aan!
Positief, ervaring rijker, inzichten
Heldere inzichten en bruikbare adviezen. Leerzame intervisies. Veel ruimte tot sparren met collega's en inbreng praktijksituaties.
Training die veel inzichten geeft om dichter bij elkaar te komen, elkaar te begrijpen, dezelfde taal/ kleur te gaan communiceren met collega's en/of een team.
Top!
Zeer goed!
Ik heb van Marc enkele dagen training gehad. In deze training voor (toekomstige) professionele trainers stond groepsdynamiek centraal. Marc is iemand die de aandacht echt naar de deelnemers brengt. Geen standaard programma dat wordt afgespeeld, maar aansluiten en inspelen op wat er ter sprake komt en wat ons als deelnemers dient. Ik heb ervan genoten om te zien hoe Marc tijdens ons proces verschillende posities in nam. Hij volgde en leidde en dat combineerde hij met een ontspannen houding en humor. Zo konden we als groep groeien om zelf ook meer die verantwoordelijkheid te pakken, werd het meer 'ons' leerpad en daagde hij ons uit op een manier die bij ons als groep paste. Marc wist met de keuze van de werkvormen heel goed in te spelen op onze leerdoelen. Niet enkel praten, maar juist doen, oefenen en in de prakrijk brengen. Voor mij was dit een zeer positieve ervaring en ik zou Marc als trainer ook zeker aanbevelen.
Erg fijne sfeer en een hoop geleerd
Fijne training die veel handvaten geeft om zelf mee aan de slag te gaan.
Leerzame training gehad, ik kon de tips die werden gegeven gelijk toepassen. Expertise en enthousiasme van de trainer zorgde ervoor dat iedereen betrokken bij de theorie was. De afwisseling tussen oefening en theorie was erg prettig! De training heeft mij aan het denken gezet en gemotiveerd om mijzelf verder te ontwikkelen. Absoluut een aanrader!
Fijne ervaring met Marc als trainer. Prettig hoe hij binnen de groep leerbehoeftes inventariseert en vanuit daar zijn training vorm geeft.
Heel fijn om met iemand te praten die het geheel overziet en met zijn kennis en ervaring de vinger op de zere plak kan leggen.
Bijzonder leerzaam!
Bijzonder leerzaam en praktisch toepasbaar
Zeer prettig en vertrouwd.
Remarcable Trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Remarcable Trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Remarcable Trainingen
Varossieaupalet 19
2405 JA Alphen aan den Rijn
Positief, ervaring rijker, inzichten
Top!
Zeer goed!
Erg fijne sfeer en een hoop geleerd
Fijne training die veel handvaten geeft om zelf mee aan de slag te gaan.
Bijzonder leerzaam!
Bijzonder leerzaam en praktisch toepasbaar
Zeer prettig en vertrouwd.
Remarcable Trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Remarcable Trainingen