YZ Content Schoonmaak B.V.

Al ruim 6 jaar een fijne ervaring met de heren van Rentclean. zeer professioneel, communicatief heel sterk en meedenkend. vandaag een probleem is morgen al meteen opgelost. Aldus zeer zeker een... Al ruim 6 jaar een fijne ervaring met de heren van Rentclean. zeer professioneel, communicatief heel sterk en meedenkend. vandaag een probleem is morgen al meteen opgelost. Aldus zeer zeker een aanrader.

Alex Belder

Onze schrobzuigmachine was aan vervanging toe.
Contact opgenomen met RentClean en een demo in onze werkplaats was snel geregeld.
Na de demo's en gegeven adviezen door Nils was de keuze...
Onze schrobzuigmachine was aan vervanging toe.
Na de demo's en gegeven adviezen door Nils was de keuze snel gemaakt.
Nieuwe machine was binnen 1 week geleverd.
Goed bedrijf, duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen.

CrossFit Tiel

Onderhoudsbeurt schrobmachine. Zoals altijd snelle en nette service. Netjes op tijd, vriendelijk monteur. Apparaat werkt weer als nieuw

B-raffinage

Snelle goede service. Vandaag gebeld morgen in huis

Van ewijk transport en logistiek b.v

Top service.
Aardige mensen helpen je vakkundig en weten de juiste machine te leveren.
Komen de huurmachine netjes afleveren en goede uitleg inclusief de juiste vloer reiniger.
Wij...
Top service.
Aardige mensen helpen je vakkundig en weten de juiste machine te leveren.
Wij zijn al langere tijd klant en elke keer weer zeer tevreden 😀

Zeker aan te bevelen!

180 degrees Crossfit

Ik was voor mijn CrossFit box opzoek naar een schrobmachine! Via collega CrossFit box bij RentClean terecht gekomen. Supergoed geholpen door Nils om tot de juiste machine te komen.

Eerst...

Eerst langs geweest voor een demonstratie met twee machines en snel besloten welke aan te schaffen.

Goede aflevering, duidelijk instructie waar Nils ook echt de tijd voor neemt. Bij de instructie de machine gelijk afgesteld voor de sportvloer.

Ik zeg 5 sterren meer dan waard

H. Rutten-Slagerij-Bakkerij-Horeca-Mach. & Benodigdheden

Offerte erg snel ontvangen, leveren en halen keurig op het afgesproken moment. Bij ontvangst een duidelijke uitleg en voor vragen makkelijk telefonisch bereikbaar.

Al met al een aanrader!

Partycentrum Time

Heel erg fijn om met jullie RENTCLEAN zaken te doen

Beijer René

Prima machines en klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf

Solutions Cleaning B.V.

De machine binnen 1 dag geleverd. Top service en goede machine.