Hendrika

Zeer tevreden over deze winkel. Na de val met mijn motor was mijn nieuwe iPhone Xs helaas kapot gegaan. Waar ik bij Apple een paar dagen moest wachten kon ik hier direct terecht. Het duurde nog geen... Zeer tevreden over deze winkel. Na de val met mijn motor was mijn nieuwe iPhone Xs helaas kapot gegaan. Waar ik bij Apple een paar dagen moest wachten kon ik hier direct terecht. Het duurde nog geen uur voordat ik weer buiten stond met een weer perfect werkende Xs :) De koffie was goed en de jongens (en vrouw) waren zeer vriendelijk. Algehele ervaring was uitstekend. Mijn iPhone werkt weer als vanouds!

Floor

Heel correct, vriendelijk en snel geholpen. Complimenten.

Jose

Geweldige service. Vriendelijk en behulpzaam. En telefoon werkt top!

Ymke

Heb verschillende reparaties laten verrichten en ben tot nu toe zeer tevreden over de service en het resultaat van de reparatie. Heb een IPhone 6 die door geen enkel bedrijf kon gerepareerd worden,... Heb verschillende reparaties laten verrichten en ben tot nu toe zeer tevreden over de service en het resultaat van de reparatie. Heb een IPhone 6 die door geen enkel bedrijf kon gerepareerd worden, maar Repairngo heeft het wel voor elkaar gekregen en daar ben ik erg blij mee.

Amy

Superfijne service, kundig en geinteresseerd. Aardige mensen ook!

Net uitstekend geholpen door Anna. Heel vakkundig en binnen kwartier deed mijn telefoon het weer! Waterschade verholpen en dat voor niets... Dank!!!

Isa

Vriendelijk, snel en vakkundig. Zeer tevreden!

Peter

Ik kon op een zondag en zonder afspraak terecht voor het vervangen van de accu van mijn iPhone6. Ik werd bijzonder vriendelijk en snel geholpen. Binnen 20 minuten was het klaar.

Erika

Snelle, adequate hulp! Heel klantvriendelijk :))

Hugo

Leuk ervaring. Leuke dame Anna. Ben super blij.