9.1 /10

checkbox0% beveelt Repairngo.nl aan!

professional staff and great experience

Ron van der Bas

Slecht, namelijk duur en veel te lang wachten op reparatie

Lianne

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Al vaak snel geholpen met een nieuw beschermglas op mijn telefoon. Vandaag werkte de aan/uit knop niet meer en toen we langskwamen werd het binnen een uur gerepareerd. Ondanks de drukte in de winkel. Altijd topservice en super vriendelijk!

Dennis van de Kuijlen

Lege sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Telefoon expert in Amersfoort is de locatie die je krijgt toe bedeeld in Amersfoort. Zeer onprofessionele hulp. Na een afspraak gemaakt hebben al niet direct aan de slag te kunnen waardoor ik op het werk in de knoop kwam. Bij het vervangen van mijn batterij het scherm kapot gemaakt. Geen enkel excuus of uitleg alleen de mededeling dat een nieuw scherm 139 euro kost. Het voelde alsof dit express gedaan is. Trap aub niet in de valkuil op de site met goede beoordelingen, als je verder kijkt zie je hier dat het een stuk minder is. Repairngo reageert niet op whatsapp waarvan ze vertellen 24/7 bereikbaar te zijn.

Nvt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Woensdag 24-1 Whatsapp gestuurd dat mijn lens van mijn Iphone camera kapot is. Krijg een automatisch antwoord terug om met de vestiging contact op te nemen. 3x Gebeld naar Nieuwegein. Bent u particulier toets 1. Wordt na 1x overgaan de verbinding verbroken. Nogmaals geprobeerd. Bent u zakelijk toets 2. Wordt dus ook na 1x de verbinding verbroken. Totaal geen service. Zeer slecht bedrijf.

Wim

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Afspraak gemaakt en herinnering afspraak gekregen een dag daarvoor. Maar uiteindelijk helemaal voor niks daarheen gereden. Ze hebben de batterij niet op voorraad! Niet even de moeite genomen om te bellen of te mailen. Jammer hoor!

ID40

het was gewoon onzin

Great crew and happy to book with them again

Noor

Great experience, happy with it and recommended!

Kristian

Goed geinformeerd en keuze gemaakt. Tevreden klant!

Bart van Os

Heel goed, vakkundige jongens en snel geregeld!

Smits

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Wij doen al jaren onze zakelijke reparatie's met Repair n Go en altijd netjes volgens afspraak en kwaliteit

Nancy

Wij sturen al onze reparatie's vanuit belgie naar repair n go en zijn blij met de samenwerking

Rene Loock

Afspraak gemaakt en kon direct terecht. Top bedankt!

Matthieu Hattab

great service! (ipad pro 2019 new USB-C port and new battery)

Repairngo.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Repairngo.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

ID40

het was gewoon onzin

Great crew and happy to book with them again

Noor

Great experience, happy with it and recommended!

Kristian

Goed geinformeerd en keuze gemaakt. Tevreden klant!

Bart van Os

Heel goed, vakkundige jongens en snel geregeld!

Smits

Nancy

Rene Loock

Afspraak gemaakt en kon direct terecht. Top bedankt!

Matthieu Hattab

great service! (ipad pro 2019 new USB-C port and new battery)

Repairngo.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10