9.4 /10

checkbox99% beveelt RetailBags.nl aan!

OGZ

Verschillende bedrijven gezocht om een op maat gemaakte papieren tas te laten maken, en bij Retailbags kregen we de beste ondersteuning. Ze dachten goed mee en konden last minute wijzigingen ook nog doorvoeren! Ook hielden een en dezelfde contact persoon ons goed op de hoogte van onverwachte wijzigingen. Super fijn!

Antwoord RetailBags.nl

Wat ontzettend leuk om te lezen, Marjolijn. Dankjewel! We hebben met veel plezier met jullie samengewerkt en vonden het fijn om mee te denken over de tassen. Super dat je onze communicatie en flexibiliteit zo waardeert. Als er weer iets speelt of je nieuwe plannen hebt, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Ralph de Haan

Erg prettige samenwerking! Erg flexibel en mooie materialen.

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor je positieve review, Ralph! Fijn om te horen dat de samenwerking prettig verliep en dat je onze flexibiliteit en materialen waardeert. Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Minicamping de Broodkist

Fijne samenwerking en overleg gehad en een mooi product gekregen

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor je fijne review, Lianne! Mooi dat de samenwerking en het overleg goed verliepen en dat je blij bent met het eindresultaat. We helpen je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Worm&Co

Zeer fijne ervaring denken goed mee in oplossingen en proberen de wensen die er zijn mogelijk te maken. Er wordt snel gereageerd ons bedrijf zal nog zeker vaker orders plaatsen.

Antwoord RetailBags.nl

Hartelijk dank voor je mooie review, Janneke! Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad en dat ons team goed met je heeft meegedacht. Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

bjvh

Zeer snel meegedacht, geschakeld en geleverd, waardoor we voor een belangrijk event toch de tassen konden krijgen die we voor ogen hadden. En ook voor een nette prijs. Al met al top!

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt Bart-Jan voor je mooie review. Fijn dat we snel konden schakelen, zodat jullie de tassen op tijd binnen hadden voor het belangrijke event. Bedankt voor het vertrouwen, tot snel! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Julie

Zeer aangenaam!

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt Julie voor de mooie review! Tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

VandenBroecke Kliniek

Goede service, goede prijs

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om zo samen te werken. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Yerseke Engine Services BV

Mijn ervaring met RetailBags is boven verwachting goed. Super snelle communicatie, denken mee met de mogelijkheden en luisteren goed naar alle wensen. De bestelde tassen zijn precies zo geworden als dat we hadden gehoopt, zeker voor herhaling vatbaar.

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de mooie review Romy! Leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn. Veel plezier met de tassen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Rotterdam School of Management

Super fijne samenwerking! Snelle communicatie, goed advies en er wordt meegedacht. En het resultaat is tot onze volle tevredenheid! voor herhaling!

Antwoord RetailBags.nl

Leuk om te lezen, zeker een fijne samenwerking! Bedankt voor de mooie review en tot snel. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Baderie

Fijn contact & goede kwaliteit!

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de review Robbin, was een leuk traject met een mooi resultaat. Veel plezier met de tassen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Verkade beddenspecialist

Positief geholpen, helaas zonder resultaat

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de review, Luc. Hopelijk komen wij er de volgende keer uit! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Projectshop BV

Goed om te lezen, bedankt en tot snel! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

MBleem reclameadvies & creatie

Snel en vakkundig

Antwoord RetailBags.nl

Leuk om te horen, Manon. Bedankt en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

FRIDAY

Goed geholpen, snelle levering!

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de luxe tasjes. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Geantwoord op

RetailBags.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

RetailBags.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2019

RetailBags.nl

RetailBags (handelsnaam van API-Caropack-Europe BV) is een familiebedrijf dat in 2004 is ontstaan vanuit de overtuiging dat een unieke verpakking of (draag)tas waarde toevoegt aan een product. Het voelt als een cadeau voor de klant en maakt u als merk geliefd. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Elke verpakking en tas ontwikkelen wij op maat, afgestemd op uw wensen. Wij begeleiden het traject van begin tot eind, zodat we er zeker van zijn dat u uw klanten iets bijzonders in handen geeft. RetailBags is dé specialist op het gebied van maatwerk verpakkingen en draagtassen voor de retailsector. Van bedrukte papieren en plastic tassen tot verzendzakken met logo, in kleine of grote oplage. Alles is mogelijk en wordt op maat ontwikkeld en geproduceerd. Onze klantenkring bestaat uit grote- en middelgrote retailorganisaties, mkb-bedrijven en sub-contractors. Vraag op onze website vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Dammerweg 103b

1394 GT Nederhorst den Berg

OGZ

Ralph de Haan

Erg prettige samenwerking! Erg flexibel en mooie materialen.

Minicamping de Broodkist

Goede service, goede prijs

Yerseke Engine Services BV

Rotterdam School of Management

Baderie

Fijn contact & goede kwaliteit!

Verkade beddenspecialist

Goed om te lezen, bedankt en tot snel! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

MBleem reclameadvies & creatie

Snel en vakkundig

FRIDAY

Goed geholpen, snelle levering!

RetailBags.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10