Yerseke Engine Services BV

Mijn ervaring met RetailBags is boven verwachting goed. Super snelle communicatie, denken mee met de mogelijkheden en luisteren goed naar alle wensen. De bestelde tassen zijn precies zo geworden als dat we hadden gehoopt, zeker voor herhaling vatbaar.

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de mooie review Romy! Leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn. Veel plezier met de tassen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Rotterdam School of Management

Super fijne samenwerking! Snelle communicatie, goed advies en er wordt meegedacht. En het resultaat is tot onze volle tevredenheid! voor herhaling!

Antwoord RetailBags.nl

Leuk om te lezen, zeker een fijne samenwerking! Bedankt voor de mooie review en tot snel. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Baderie

Fijn contact & goede kwaliteit!

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de review Robbin, was een leuk traject met een mooi resultaat. Veel plezier met de tassen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Verkade beddenspecialist

Positief geholpen, helaas zonder resultaat

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de review, Luc. Hopelijk komen wij er de volgende keer uit! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Projectshop BV

Goed om te lezen, bedankt en tot snel! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

MBleem reclameadvies & creatie

Snel en vakkundig

Antwoord RetailBags.nl

Leuk om te horen, Manon. Bedankt en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

FRIDAY

Goed geholpen, snelle levering!

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de luxe tasjes. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Handelmaatschappij Kuldipsingh N.V.

Ik ben zeer tevreden met de tassen die ik heb ontvangen. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, en ik waardeer de aandacht voor detail. De tassen zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook zeer betaalbaar. Daarnaast was de service buitengewoon goed, en jullie snelle reactie op vragen heeft het hele proces erg prettig gemaakt. Bedankt voor de prettige ervaring, en ik kijk uit naar mijn volgende aankoop bij jullie!

Antwoord RetailBags.nl

Fijn om te horen. Bedankt voor de mooie review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Silver & Gray

Goed product, duidelijke correspondentie en een snelle levering.

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de mooie review Henriëtte, veel plezier met de tassen. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Hogeschool van Amsterdam

Snelle afhandeling, goed geholpen, mooie producten!!

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt Mariëtte, veel plezier met de tassen! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Jaap

Fijne, persoonlijke service, mooi resultaat, constante kwaliteit!

Bedankt Jaap, goed om te horen. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Paul - GPH Schoonmaakartikelen

Voor het eerst een aantal producten besteld. Goede service, duidelijke communicatie en mooi op maat gemaakte producten ontvangen. Heel tevreden

Antwoord RetailBags.nl

Bedankt voor de mooie review Paul en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Martijn

Jaguar Luxury Fashion

Perfect

Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Magneet Communicatiecentrum

Zeer goede ervaring, vooral met Mark goed contact.

Bedankt, is fijn samenwerken met jullie. Met vriendelijke groet, Mark

Geantwoord op

RetailBags.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

RetailBags.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2019

RetailBags.nl

RetailBags (handelsnaam van API-Caropack-Europe BV) is een familiebedrijf dat in 2004 is ontstaan vanuit de overtuiging dat een unieke verpakking of (draag)tas waarde toevoegt aan een product. Het voelt als een cadeau voor de klant en maakt u als merk geliefd. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Elke verpakking en tas ontwikkelen wij op maat, afgestemd op uw wensen. Wij begeleiden het traject van begin tot eind, zodat we er zeker van zijn dat u uw klanten iets bijzonders in handen geeft. RetailBags is dé specialist op het gebied van maatwerk verpakkingen en draagtassen voor de retailsector. Van bedrukte papieren en plastic tassen tot verzendzakken met logo, in kleine of grote oplage. Alles is mogelijk en wordt op maat ontwikkeld en geproduceerd. Onze klantenkring bestaat uit grote- en middelgrote retailorganisaties, mkb-bedrijven en sub-contractors. Vraag op onze website vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Dammerweg 103b

1394 GT Nederhorst den Berg

Yerseke Engine Services BV

Rotterdam School of Management

Baderie

Fijn contact & goede kwaliteit!

Verkade beddenspecialist

Goed om te lezen, bedankt en tot snel! Met vriendelijke groet, Team RetailBags

MBleem reclameadvies & creatie

Snel en vakkundig

FRIDAY

Goed geholpen, snelle levering!

Handelmaatschappij Kuldipsingh N.V.

Silver & Gray

Goed product, duidelijke correspondentie en een snelle levering.

Hogeschool van Amsterdam

Snelle afhandeling, goed geholpen, mooie producten!!

Jaap

Fijne, persoonlijke service, mooi resultaat, constante kwaliteit!

Bedankt Jaap, goed om te horen. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Paul - GPH Schoonmaakartikelen

Jaguar Luxury Fashion

Perfect

Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team RetailBags

Magneet Communicatiecentrum

Zeer goede ervaring, vooral met Mark goed contact.

Bedankt, is fijn samenwerken met jullie. Met vriendelijke groet, Mark

RetailBags.nl heeft de volgende resultaten bereikt: