Hans
Offerte wordt niet gegeven na herhaaldelijk zoeken van contact en gedane beloftes. Zeer onprofessioneel.
- Kunt u kort uw project beschrijven?
- Aanvraag vrijblijvende offerte
- Afgenomen dienst
- Vrijblijvende offerte
89% beveelt Rien Weijers Dakwerken aan!
Rien Weijers heeft ons van prima advies voorzien. Super
Wij werken al jaren op een zeer prettige manier samen met Rien Weijers Dakwerken.
Prima ervaring, prettig om mee te werken en komt de afspraken netjes na.
Fijne samenwerking met weinig problemen wat betreft het geleverde werk en de planning.
Ervaring is goed alleen klacht over afwerking gevelpan en lood bij uitbouw is nog steeds niet opgelost door Weijers al was dit wel beloofd. Ook bij mijn buurman is een klacht nog niet opgelost. Dit is zeer slecht van Weijers dus de service is rond uit slecht. Maar over de mensen alleen maar lof en verder is het karwei goed opgeleverd op de klachten na.
Wij hebben het zeer prettig gevonden om Weijers dakwerken ons dak te laten renoveren.
Prima met name de inzet van Projectleider Michel
Ik heb een goede ervaring, met name waardeer ik de houding van het bedrijf op de momenten dat er probleempjes waren tijdens de uitvoering. Een zeer oplossingsgerichte houding van de mensen op de bouwplaats viel mij op. Ze willen een gjoed product achterlaten. Je leert een bedrijf pas goed kennen als er zich problemen voor doen, de proactieve en oplossingsgerichte houding zijn voor mij als uitzonderlijk te noemen. De laatste lekkage had naar mijn mening voorkomen kunnen worden omdat ik er tijdens de uitvoering op heb gewezen, na melding van deze lekkage werd er zeer accuraat en professioneel gehandeld. De 2 ja/nee vragen kon ik niet beantwoorden ivm programmafout (beiden Ja)
Rien Weijers Dakwerken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rien Weijers Dakwerken heeft de volgende resultaten bereikt:
Rien Weijers Dakwerken
Cranenburgsestraat 160
6562 LV Groesbeek
Rien Weijers heeft ons van prima advies voorzien. Super
Prima ervaring, prettig om mee te werken en komt de afspraken netjes na.
Prima met name de inzet van Projectleider Michel
Rien Weijers Dakwerken heeft de volgende resultaten bereikt: