Wens & Co b.v.
- Sterke punten
- vakkundig, ervaren, meedenkend, hardwerkend, altijd prachtig resultaat!
86% beveelt Rietdekkersbedrijf Gert Drost aan!
86% beveelt Rietdekkersbedrijf Gert Drost aan!
Jarenlange goede samenwerking
Bij ons heeft Drost 2 woningen voorzien van een rieten kap. Nette en vakbekwame jongens die hun vak verstaan.
Echt een super dienstverlening, snel, integer en een prachtig dak!
Onbetrouwbaar. Gert probeerde een dag voordat hij zou beginnen de prijs te heronderhandelen. Schandalig.
Hun hebben ons kantoorpand opgedekt
Uitstekende hardwerkende vakmensen die een prima stuk werk hebben afgeleverd (2maal )
onze nieuwe daken op schuur, boerderij en hooiberg zeer vakkundig geplaatst, snel en in een uitstekende sfeer. Echt een top bedrijf met harde werkers!
Rietdekkersbedrijf Gert Drost verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rietdekkersbedrijf Gert Drost heeft de volgende resultaten bereikt:
Rietdekkersbedrijf Gert Drost
Plaggenweg 2
3774RN Kootwijkerbroek
Jarenlange goede samenwerking
Echt een super dienstverlening, snel, integer en een prachtig dak!
Hun hebben ons kantoorpand opgedekt
Rietdekkersbedrijf Gert Drost heeft de volgende resultaten bereikt: