H.Hensing
- Product of service:
- Opstalverzekering
98% beveelt Rietendakverzekeren.nl aan!
Duidelijk en zeer accuraat.
Snelle deskundige hulp zonder "onzinverhalen"
prima
Zeer goed en prettig contact vanaf het eerste telefoongesprek
Zeer professioneel geholpen (Onze gevraagde acties duidelijk beantwoord + Meegedacht met onze wensen). Echt top!
Goede en geduldige begeleiding van de overstap van mijn opstal verzekering naar Rietendakverzekeren.nl.
Perfect
vlot en to the point
Verstuurt ongevraagde marketing en negeert postfilter instellingen.
Top
deskundig en reageert snel op vragen
Zeer plezierig contact, snel en vakkundig.
Op mijn vele verschillende vragen werd snel en adequaat gereageerd.
Uitstekend. Goed geadviseerd. Snel geregeld.
Correct, netjes, kennis van zaken
Rietendakverzekeren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rietendakverzekeren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rietendakverzekeren.nl
J. Barneveldstraat 15
3461 GA Linschoten
Duidelijk en zeer accuraat.
Snelle deskundige hulp zonder "onzinverhalen"
prima
Zeer goed en prettig contact vanaf het eerste telefoongesprek
Perfect
vlot en to the point
Verstuurt ongevraagde marketing en negeert postfilter instellingen.
Top
deskundig en reageert snel op vragen
Zeer plezierig contact, snel en vakkundig.
Op mijn vele verschillende vragen werd snel en adequaat gereageerd.
Uitstekend. Goed geadviseerd. Snel geregeld.
Correct, netjes, kennis van zaken
Rietendakverzekeren.nl heeft de volgende resultaten bereikt: